Рекомендована публікація

Фінал Меморіалу Гончаренків + результати групового турніру

неділю, 7 вересня 2014 р.

І знову на призи Луцкова

Мальовнича Пісківка, одне з найспортивніших сіл України, гостинно прийняла юних футболістів Київщини, котрі вдруге розіграли спеціальні нагороди, надані безкорисливим меценатом з Канади.
І знову на призи ЛуцковаІгор Луцков — уродженець і вихованець Пісківки, сам хороший спортсмен у молоді роки, але передусім — небайдужа людина з особливим сприйняттям України. Близько чверть століття він мешкає за рубежем, досяг значних успіхів у бізнесі, однак основним своїм громадянським завданням визначив допомогу своїм юним землякам із Пісківки. Школа, спортивний центр, аматорські команди з боротьби, боксу, футболу та пауерліфтингу, гуртки самодіяльної творчості — все це існує на гроші Луцкова.
— Я щасливий, коли бачу пісківську молодь морально та фізично здоровою, гармонійно розвиненою, і готовий зробити задля цього навіть більше, ніж можу безпосередньо в цей час, — стверджує пан Ігор.
На традиційний турнір до Пісківки завітали юні футболісти 2002-2003 років народження з Бородянки, Ірпеня та Макарова. Ігрове дійство було винятково цікавим! А виграли головний приз рубінівці, вишколені Максимом Цапуком. Про напругу суперництва свідчить той факт, що в останньому турі господарі, програючи головному конкуренту, лише в останній п’ятихвилинці забили м’яч у ворота макарівців і саме завдяки цій нічиїй стали переможцями. Наступні місця розподілилася так: друге — Макарівський район, третє — місто Ірпінь і четверте — Бородянський район.
Урочисту церемонію закриття змагань, яку відкрив очільник об’єднаної громадської організації «Пісківка — Спортивний центр» Володимир Хомутовський, прикрасили активною участю заслужений тренер України Олександр Єжаков і багаторазовий чемпіон країни Павло Шкапенко. Знаменитий екс-динамівець та збірник національної команди, вручаючи спеціальні призи найкращим у ігрових амплуа, наголосив: «За вами — майбутнє нашої держави, тож ніколи не забувайте про тих, хто створив передумови для вашого спортивного та суто людського зростання».
Найкращими гравцями другого традиційного стали пісківський воротар Володимир Хомутовський-молодший, бородянський захисник Іван Жук, ірпінський хавбек Родіон Пастух, а також макарівські нападник Ярослав Нечипоренко та снайпер Ярослав Факторович, який забив три м’ячі.
А командам дісталися кубки, грамоти, медалі та щедрий солодкий стіл, яким зазвичай пісківці святкують гостей спортивного свята. «Ми хочемо приїхати сюди й наступного року», — зізналися дітлахи. Таки добре, що навіть в цей особливо складний час є люди, котрі словесні обіцянки-цяцянки рішуче замінили щирим золотом конкретних добрих справ.
Велике спасибі та низький уклін Вам, Ігоре Миколайовичу!

Немає коментарів:

Дописати коментар