Рекомендована публікація

Фінал Меморіалу Гончаренків + результати групового турніру

неділю, 29 січня 2023 р.

Вітаємо Володимира Шому! Сьогодні - ювілей голови БФФ

В неділю, 29 січня 2023 року, свій пам'ятний день народження відзначає член виконкому КОАФ, голова Бородянської федерації футболу Володимир Шома

Уродженець Бабицнів Володимир Шома зажив слави як один з найкращих оборонців у футболі Київщини вісімдесятих років минулого століття. Неодноразовий чемпіон і володар Кубка області, він зійшов на свою турнірну вершину восени 1986-го року, коли в складі бородянського «Машинобудівника» виграв Кубок України серед аматорів. 

Після завершення активної кар`єри «залізний» захисник став тренером і функціонером. У складі тренерсько-адміністративного штабу ФК "Система-Борекс" - переможець Групи "Б" Другої ліги, учасник змагань Першої ліги ПФЛ (найвище досягнення в історії футболу Бородянщини).

Як директор бородянського стадіону, застав і сприяв його масштабній реконструкції. Як директор Бородянської ДЮСШ відділу освіти, проявив себе чудовим наставником юні, виховавши плеяду талантів для бородянського футболу. Чимало років він очолює Дитячо-юнацьку спортивну школу в поліському райцентрі, а з 2008 року — ще й районну федерацію футболу. 

Завдяки організаторським здібностям і беззаперечному авторитету Володимира Шоми Бородянська районна федерація футболу входила до трійки найкращих у Київській області.Своє 60-ліття Володимир Олександрович зустрічає як шанований футбольний чоловік, родоначальник футбольної династії, герой-волонтер, який зіграв позитивну роль у житті низки земляків - багато кого врятував сам під кулями! 

Володимир Шома - із тих надійних друзів, на яких можна покластися в найвідповідальніший життєвий момент. Вітаючи і здоровлячи ювіляра, ми щиро бажаємо йому всіляких гараздів.

З роси і води, Володимире Олександровичу!

Наша вам повага!

 




 



 



Немає коментарів:

Дописати коментар