Рекомендована публікація

Фінал Меморіалу Гончаренків + результати групового турніру

неділю, 22 вересня 2013 р.

Юна зміна «Рубіна»

Добру традицію започаткував популярний футбольний клуб «Рубін». Він першим на Київщині провів урочисту церемонію посвячення в рубінівці вихованців клубної школи.
Юна зміна «Рубіна» Близько п`ятдесяти юнаків зібралися на стадіоні «Рубін» у Пісківці — зацікавлені та щасливі, в охайному клубному екіпіруванні, вони вишикувалися навпроти центральної трибуни під керівництвом своїх наставників Анатолія Головіна та Максима Цапука. А безпосередньо на глядацьких місцях — батьки, радісні та схвильовані, як і їхні діти.
Привітати юних пісківських футболістів з особливим днем у їхньому житті прийшли люди з особливою футбольною біографією. Благочинний Бородянського благочиння отець Віктор (Талько) юнаком був класним гравцем «Рубіна» і записаний в історії клубу як автор найпершого «міжнародного» голу пісківської команди (3:2 над збірною іноземних студентів восени 1976 року). Почесний президент «Рубіна» Леонід Лавриненко — фундатор клубу й творець однойменного стадіону. А Валерій Самохін, іменитий воротар легендарного київського «Динамо» зразка сімдесятих років минулого століття, — майстер спорту міжнародного класу, переможець і призер офіційних єврозмагань найвищого рангу.
Разом з легендами вітчизняного футболу були й заступник голови Пісківської селищної ради Сергій Півень, головний наставник «Рубіна» заслужений тренер України Олександр Єжаков, найкращий пісківський футболіст 70-80-х років Дмитро Мойсеєнко. Вів урочистості заслужений журналіст України, заступник голови Київської обласної федерації футболу Валерій Валерко.
— Зростайте фізично сильними та духовно розвиненими, не забувайте свій рідний край і прославляйте його турнірними перемогами, — побажав отець Віктор.
Ігор Луцков, уродженець і вихованець Пісківки, мешкає за океаном, але серцем і душею — з нами, — наголосив Леонід Лавриненко. — Він робить все, аби ви зростали гідними громадянами України, тож не підведіть його!
— Не кожному з вас випаде стати великим футболістом, але кожний має бути справжньою людиною — гідною святої української землі, рідного краю, батьків і вчителів, — закликав Валерій Самохін, і додав: «Успіхи в спорті неможливі без цілеспрямованої та важкої праці. Працюйте — і це окупиться сторицею»…
Юні рубінівці отримали Посвячувальні грамоти, спеціально підготовлені до церемонії, і пройнялися багатою історією клубу. «Наші діти продовжать славні традиції «Рубіна», — запевнив од імені батьків Володимир Хомутовський.
А свято для дітлахів, організоване з ініціативи президента клубу, відомого мецената вітчизняного спорту Ігоря Луцкова, продовжилося за великим «солодким» столом…
Фоторепортаж Геннадія ВІЛЬГОЦЬКОГО.



























































Немає коментарів:

Дописати коментар