Рекомендована публікація

Фінал Меморіалу Гончаренків + результати групового турніру

неділю, 9 січня 2022 р.

"Легіон" - переможець Меморіалу Жиліна '2022


 99 років від дня народження майстра спорту СРСР, заслуженого тренера України Віктора Жиліна відзначила футбольна громадськість України 9 січня 2022 року. Віктор Степанович виступав за провідні команди СРСР, в тому числі - за київське "Динамо", а як тренер, заслужив реноме одного з найвидатніших спеціалістів України від 50-х і до нового тисячоліття. Жилін з успіхом очолював команди Вінниці, Житомира, Кропивницького, Харкова, Черкас, Кривого Рогу, Одеси та багатьох інших міст, а останні два десятиліття свого життя віддав Бородянці. В.С.Жилін - почесний громадянин Бородянщини, це він привів "Машинобудівник" до здобуття Кубка УРСР, а "Систему-Борекс" у 79 років вивів у Першу лігу чемпіонату України, що є найвищим досягненням в історії футболу Бородянщини. 

Ось уже в 13-й раз у Бородянці пам'ять Патріарха вітчизняного футболу відзначили турніром з міні-футболу. Цього разу на Меморіал Жиліна, який проводить Бородянська федерація футболу під керівництвом учня Степановича Володимира Шоми, заявилося чотири команди. На новому полі зі штучним покриттям селищного стадіону вони розіграли трофей у турнірі чотирьох. За підсумками змагань вперше в історії Кубок пам'яті В.С.Жиліна здобув новозаліський "Легіон". Яскрава команда, яка минулий рік завершила перемогою на Меморіалі Гончаренків, блискуче почала 2022-й рік. 

Жюрі, в яке входили представники команд і ветерани футболу, визначило найкращих гравців у складі кожної з команд. Володар Кубка УРСР, головний тренер нашої обласної команди Віктор Юрченко нагородив найкращого в ФК "Бабинці" - Анатолія Фурсенка, засновник "Рубіна" Леонід Лавриненко найкращим у пісківській команді відзначив Сергія Володіна, в ФК "Бородянка" приз із рук володаря Кубка УРСР Віталія Мариненка отримав Владислав Петрушенко, а Павлові Навальному, найкращому в команді-переможниці пам'ятний приз вручив старійшина футболу Бородянщини Іван Іваненко. 

Вітаючи гостей і учасників турніру, член виконкому Київської обласної асоціації футболу та голова Бородянської федерації футболу Володимир Шома відзначив, що вже скоро стартує зимова першість з Бородянщини - на цей турнір запрошуються учасники зі всіх куточків нашого краю.

>>> ПОВНИЙ ФОТОРЕПОРТАЖ ТУТ <<<

Немає коментарів:

Дописати коментар