Рекомендована публікація

Фінал Меморіалу Гончаренків + результати групового турніру

четвер, 15 квітня 2021 р.

Вітаємо Віталія Пилипенка!


 Сьогодні свій день народження відзначає президент ФК "Система-Борекс" Віталій Пилипенко. 

Віталій Олександрович - знакова особистість для футболу Київщини: 

• стояв біля витоків ФК "Машинобудівник" (Бородянка) й був ініціатором запрошення зту В.С.Жиліна

• як керівник команди, виграв Кубок УРСР і повний набір обласних титулів і трофеїв

• як президент "Системи-Борекс", привів клуб до золотих медалей Другої ліги та участі в Першій лізі - найвище досягнення в історії бородянського футболу

• Пилипенко був ініціатором запрошення в команду низки відомих у майбутньому футболістів

• при ньому відбулася реконструкція Спеціалізованого футбольного комплексу "Борекс"

Віталій Пилипенко - перший і єдиний уродженець Бородянщини, який досягнув справжнього успіху в футбольному управлінні. Він входив у Раду ліг Професіональної футбольної ліги України та виконавчий комітет Федерації футболу України. Пилипенко - найуспішніший в історії нашої держави управлінець студентського футболу. Очолюючи Всеукраїнську футбольну асоціацію студентів, він створив усі ті регулярні всеукраїнські турніри, які є й понині. Студентська збірна України двічі під керівництвом Пилипенка ставала чемпіоном світу - вигравала Всесвітню універсіаду 2007 та 2009 років. Пилипенко привозив у Бородянку чемпіонати України, а в Україну - всесвітні та європейські студентські змагання. Вершиною його роботи в студентському спорті була посада одного з керівників європейського студентського футболу. 

Вітаючи Віталія Олександровича з днем народження, ми дякуємо за той небувалий підйом футболу та вихід Бородянки на обрії, де вона ніколи раніше не бувала. 





Немає коментарів:

Дописати коментар