Рекомендована публікація

Фінал Меморіалу Гончаренків + результати групового турніру

понеділок, 17 лютого 2020 р.

Вітаємо Віталія Мариненка з пам'ятним днем народження!

Шановні друзі!

Сьогодні свій ювілей відзначає заслужений ветеран футболу Бородянщини, володар Кубка УРСР і багаторазовий лауреат обласних змагань Віталій Мариненко.

Коли ми скажемо вам, скільки років виповнилося ювіляру, ви не повірите - він в бойовій формі й зовсім недавно ще встановив рекорд зимових змагань БРФФ, за який, втім, йому доведеться серйозно поборотися з ровесниками.

Віталій Володимирович - ім'я в історії нашого футболу. Виграв все, що можна, як футболіст "Машинобудівника". Стояв біля витоків районної ДЮСШ, разом із світлої пам'яті Г.П.Гончаренком підготував низку гравців, які й сьогодні виступають в районних змаганнях. Як функціонер "Системи-Борекс", здобув з нею золоту медаль Другої ліги та посприяв сенсаційним виступам команди з маленького райцентру в Першій лізі ПФЛ України. Як ветеран футболу, був учасником легендарних матчів - на які також збирався повний стадіон.

Нині В.В.Мариненко розділяє свій час між футболом і туристичним бізнесом, але залишається відданим своєму захопленню. Всі знають - Мариненко це бренд в футболі та туризмі. А ми зичимо ювіляру з роси та води: щастя, здоров'я, сімейного затишку та всього найкращого в житті!




Немає коментарів:

Дописати коментар