Рекомендована публікація

Фінал Меморіалу Гончаренків + результати групового турніру

пʼятницю, 20 грудня 2019 р.

Вдесяте - з іменем Гончаренків

                                               На фото: Г.П.Гончаренко та В.О.Шома

Цієї неділі в Пісківці відбудеться ХІІ Меморіал футбольної династії Гончаренків - перший із низки традиційних зимових турнірів Бородянської районної федерації футболу.

Цим змаганням ми віддаємо шану нашим видатним землякам - людям, які зробили дуже багато для розвитку футболу на Бородянщині. Першим із них пішов Сергій Гончаренко - 33-річний молодий чоловік, за плечима якого були виступи за півтора десятки клубів України та ближнього зарубіжжя, серед яких - ЦСКА (Київ), "Металург" (Маріуполь), "Карпати" (Львів), "Зоря" (Луганськ) і "Волинь" (Луцьк).

Заледве завершивши виступи, разом із друзями Сергій поїхав відпочивати в Австрію. Під час переїзду гірськими дорогами автомобіль, у якому на місці пасажира їхав Гончарик, потрапив у катастрофу. Шансів вижити у нього не було...

Уже через рік, віддаючи шану пам'яті гравця, який провів біля 350 матчів на професіональному рівні, районна федерація започаткувала турнір його пам'яті.

* * *
Ми вірили, що талант Сергія відтвориться в його спадкоємцеві - Сергієві-молодшому. Талановитий хлопець з юного віку виділявся технікою та прекрасним баченням поля, з легкістю грав проти старших суперників, привернув увагу провідних клубів України.

Його дідусь - засновник Бородянської районної ДЮСШ Григорій Потапович Гончаренко - постійно возив онука на тренування в Київ. У лютому 2010 року, через два з лишком роки після Сергія Гончаренка, його батько та син загинули в дорожній автокатастрофі.

Так наш турнір здобув своє нинішнє ім'я - Меморіал футбольної династії Гончаренків. Ми хочемо віддати належне пам'яті їх трьох - таких талановитих і відданих футболу.

* * *
Це буде десятий турнір, присвячений пам'яті Г.П.Гончаренка, С.Г.Гончаренка та С.С.Гончаренка. Запрошуємо всіх, хто знав і шанував цих видатних футбольних людей, відвідати турнір і взяти участь у традиційній церемонії відвідання кладовища, щоб віддати шану людям, які цього гідні...


Немає коментарів:

Дописати коментар