Рекомендована публікація

Фінал Меморіалу Гончаренків + результати групового турніру

понеділок, 18 березня 2019 р.

"Будівельник" - зимовий чемпіон Бородянщини 2019 року!

Попри дощову погоду, вдало пройшов фінальний день зимової першості Бородянського району з міні-футболу. Кількамісячний марафон об'єднав вісім колективів, у тому числі, й абсолютних дебютантів змагань БРФФ. Апогеєм став фінальний тур, у якому зберігалася інтрига на різних полюсах турнірної таблиці.

У підсумку долю чемпіонства вирішував заключний матч турніру. Райцентрівське дербі за участі провідних колективів району завершилося перемогою "Будівельника", вирішальний (єдиний у зустрічі) гол записав на свій актив Антон Титенко.

Церемонію нагородження провели голова Бородянської районної федерації футболу Володимир Шома та головний спеціаліст з питань молоді та спорту РДА Максим Горай. Було визначено лауреатів у індивідуальних номінаціях.

Найкращий гравець турніру - Віктор Марцьоха ("Будівельник"). Найкращий воротар - Микита Осташевський ("Будівельник"). Найкращий бомбардир - Олександр Шома (BORDO) із показником 20 голів.

Ми вдячні всім учасникам та гостям наших змагань, вітаємо чемпіона - ФК "Будівельник", який захистив своє звання, а також призерів та дебютантів зимової першості. Попереду заплановано чимало цікавого. Зокрема, наша районна федерація веде перемовини з колегами із Макарівщини щодо проведення вже цієї весни пілотного проекту об'єднаного Кубка Бородянського та Макарівського районів.



Наостанок - змістовний фоторепортаж Ірини Даниленко.




























Немає коментарів:

Дописати коментар