Рекомендована публікація

Фінал Меморіалу Гончаренків + результати групового турніру

неділю, 5 серпня 2018 р.

Вітаємо Леоніда Лавриненка!

Сьогодні свій день народження відзначає Леонід Васильович Лавриненко - воротар, тренер, футбольний керівник та інженер футбольних полів.

Молодим грав за команди всеукраїнського рівня, потім повернувся в рідну Пісківку і, ставши інструктором зі спорту місцевого склозаводу, почав непросту роботу із підняття рівня місцевого футболу.

Став засновником місцевої футбольної команди "Рубін", а також будівничим місцевого стадіону, який і нині служить футболу. Багато років очолював представницьку команду Пісківки - "Рубін" у його часи зробив майже неможливе, прорвавшись у передові команди області, а здобувши на цьому рівні всі можливі перемоги - вийшовши на всеукраїнські терени.

Багато років брали участь у змаганнях КФК УРСР тільки бородянські команди, а зусиллями Лавриненка туди пробився і пісківський "Рубін". Відпрацювавши головним тренером та організатором цієї команди в її найпродуктивніші роки, Леонід Васильович розпочав роботу і в Бородянці. Працював у тренерському штабі "Машинобудівника" й "Системи-Борекс".

Реалізувався і як майстер зведення футбольних газонів. Розпочавши із полів бородянського спорткомплексу "Борекс", який у підсумку приймав навіть міжнародні матчі, Л.В.Лавриненко звів низку чудових газонів не лише в Київській, а й у Львівській, Харківській областях.

На його газони ступали Олександр Шовковський та Максим Шацьких, Алан Дзагоєв та Войцех Щенсний, Андрій Ярмоленко, Євген Коноплянка, Ярослав Ракицький, Денис Бойко... Прославлені ветерани нашого футболу - Євген Рудаков, Віталій Хмельницький, Ігор Бєланов та багато-багато інших...

Бородянська районна федерація футболу щиро вітає Леоніда Васильовича з днем народження! Бажаємо здоров'я, радості та щастя, дякуємо за все хороше, зроблене для футболу рідного краю!

Немає коментарів:

Дописати коментар