Рекомендована публікація

Фінал Меморіалу Гончаренків + результати групового турніру

суботу, 17 лютого 2018 р.

Вітаємо Віталія Мариненка!

Особисте свято в одного із найавторитетніших діячів Бородянщини футбольної - свій день народження відзначає Віталій Мариненко, ветеран ФК "Машинобудівник" та "Система-Борекс" (Бородянка), титулований футболіст та досвідчений тренер.

Наш іменинник є вихованцем місцевого футболу. З перших кроків на полі проявив себе універсалом та командним гравцем. У складі "Машинобудівника" здобув Кубок УРСР 1986 року та весь почет обласних трофеїв. Після завершення виступів плідно працював з молоддю в Бородянській ДЮСШ (є одним із тих тренерів, які підготували найбільшу когорту професіоналів). Входив у тренерський та адміністративний штаб професіонального клубу - ФК "Система-Борекс", із яким пройшов історичний шлях до Першої національної ліги.

І нині Віталій Володимирович залишається вірним футболу. Багаторічний член БРФФ не словом, а ділом показує приклад молоді, в 58 років виступаючи на всіх зимових турнірах та впевнено утримуючи звання патріарха серед футболістів району.

З днем народження, шановний Віталій Володимирович!
Вітання шлють Федерація футболу Бородянщини, відділ спорту, райДЮСШ відділу освіти та вся спортивна громадськість нашого краю!

Немає коментарів:

Дописати коментар