Рекомендована публікація

Фінал Меморіалу Гончаренків + результати групового турніру

понеділок, 6 листопада 2017 р.

ФК "Бородянка" - володар Суперкубка Бородянщини 2017 року

ФК «Бородянка» виграв у «Вікторії» (Дружня) з рахунком 5:1. М’ячі забили Олександр Шома, Олександр Саган, Олександр Швидкий, Дмитро Гавриленко і Андрій Легоцький для переможців і в команді переможених Іван Івахненко.
Бородянські футболісти завершили сезон на мажорній ноті, завоювавши всі три головні призи районного футболу.
З завершенням футбольного сезону та розіграшем останнього трофею 2017 року учасників суперкубкового матчу привітали бородянський селищний голова Олександр Сахарук, технічний директор Київської обласної федерації Валерій Валерко, голова Бородянської районної федерації футболу Володимир Шома, ветерани районного спорту.
Найкращими гравцями у складі команд визнані - з подачі команд та затвердження жюрі - форвард Олександр Шома у ФК "Бородянка" та воротар Олександр Бугаєнко у ФК "Вікторія". Суперкубок з рук почесних гостей прийняв капітан бородянців Олександр Легоцький.
Протокол суперкубкового матчу. 
ФК "Бородянка" - "Вікторія" (Дружня) - 5:1
Голи: Шома (25), Саган (35), Гавриленко (55), Швидкий (80), Легоцький (85 пен.) - Івахненко (70)
Бородянка: Киричок, Гутниченко, Домбровський, Грама, Давиденко, Легоцький ©, Гавриленко, Саган, Романьков, Швидкий, Шома. Починали матч у запасі: Яценко, Пісковець, Науменко, Чморик, Фурт. Представник команди: Д.М.Науменко.
Дружня: Бугаєнко, Явайшис, Салецький, Пінчук, Фареник, М.Турок, О.Турок ©, С.Івахненко, І.Івахненко, Лідінфу, Сіренко. Починали матч у запасі: Абакумов, Удовенко, Буркард, Олексієнко, Крамаренко. Представник команди: Д.М.Науменко.




































































Немає коментарів:

Дописати коментар