Рекомендована публікація

Фінал Меморіалу Гончаренків + результати групового турніру

пʼятницю, 13 жовтня 2017 р.

Вітаємо Анатолія Демченка!

Сьогодні свій день народження відзначає визначний діяч районного футболу, голова спортклубу, головний тренер ФК "Бородянка", що представляє Бородянщину в першості Київської області, - Анатолій Демченко.

Його справедливо називають одним із найкращих футболістів в історії нашого району - бабинчанин займався у школі київського "Динамо", виступав навіть у чемпіонаті команд майстрів, але присвятив своє життя рідному краю. У складі пісківського "Рубіну" вигравав змагання районного рівня, виступав у першості УРСР, у складі бородянського "Машинобудівника" здобув Кубок України - вперше в історії всього столичного регіону.

Як тренер та організатор футболу, А.П.Демченко багато зробив для розвитку дитячого та дорослого футболу. Очолював "Машинобудівник" на всеукраїнському рівні, а "Рубін" - на обласному. Наразі, керуючи ДЮСШ "Колос", разом із цим є організатором та головним тренером нашої представницької команди, що грає у Першій лізі Київщини.

Шановний Анатолію Петровичу!
Дозвольте в цей день привітати вас з іменинами та побажати всього найкращого!
Не одне покоління районного футболу рівнялося на Вас, виконком та вся районна федерація висловлюють вам вдячність за ентузіазм та постійну роботу на благо футболу Бородянщини!

Немає коментарів:

Дописати коментар