Рекомендована публікація

Фінал Меморіалу Гончаренків + результати групового турніру

суботу, 5 серпня 2017 р.

Ювілей Леоніда Лавриненка

Сімдесят років Леоніду Лавриненку. Сьогодні славний ювілей святкує легендарний діяч Київщини футбольної.Леонід Васильович Лавриненко — гордість обласного футболу. Він народився в Пісківці Бородянського району і там же долучився до народної гри, хоча справжню футбольну школу пройшов у київському «Темпі». Лавриненко подавав неабиякі надії як воротар, виступав у командах класу «Б», але важка травма перекреслила всі мрії поліського юнака. 23-річним він започаткував новий період у футбольному житті — наставницькій, і досяг у ньому насправді вагомих успіхів. Саме Леонід Лавриненко та любовно виплеканий ним пісківський «Рубін» завоювали для Бородянщини найперший титул обласного чемпіона в далекому вже 1979 році.
А ще Леонід Васильович збудував у рідній Пісківці стадіон-красень, і з часом цей досвід став у нагоді йому в новому захопленні. Нині слава про неперевершеного майстра газонних справ — Лавриненко зводить арени не тільки в столичній, а й в інших областях — цілком справедливо поширюється по Україні.
Віншуючи та здоровлячи ювіляра, Київщина футбольна щиро та сердечно бажає Леоніду Лавриненку ще багато років творчої наснаги та нових фахових досягнень. З роси і води Вам, Леоніду Васильовичу!

Немає коментарів:

Дописати коментар