Рекомендована публікація

Фінал Меморіалу Гончаренків + результати групового турніру

вівторок, 9 травня 2017 р.

ФК "Бородянка" - володар Кубка Вдовенка 2017 року

9 травня 2017 року у с. Дружня відбувся V Ювілейний турнір пам’яті Михайла Вдовенка

Важливо який ти зібрав урожай,
але ще важливіше яке насіння ти посіяв
Народна мудрість

У п’ятий раз у с. Дружня стартував Ювілейний турнір пам’яті Михайла Вдовенка на честь знаного аграрія та мецената, колишнього президента ФК «Дружня». Слідуючи традиціям, відкрив турнір пам’яті Михайла Вдовенка – голова Дружнянської сільської ради Анатолій Миколайович Федоренко. У привітальному слові голова згадав Михайла Федоровича і відмітив, що бути гарною людиною – це важка робота. Щодня віддавати себе без залишку на благо іншим. Цьому не вчать ні вчителі в школі, ні викладачі в інституті. Це вбирають з молоком матері, пізнають у колі сімейних відносин від мудрих і терплячих батьків. Таким був і Михайло Вдовенко.

Леонід Лавриненко у спогадах про Михайла Федоровича сказав, що: «кожну людину від природи наділено якимись здібностями, талантами, щоб, використавши їх, вона могла розпорядитися своєю долею. Але самих талантів мало, слід іще працювати над собою, виховувати в собі твердий характер, міцний стержень, що допоможе володіти активною життєвою позицією. Ось така думка запала мені в душу і запам’яталася на все життя, коли я вперше поспілкувався з Михайлом Вдовенком. І з тих часів пам’ять моя зберігає незабутні дні та роки напруженого і творчого співробітництва».

«За плином часу часто на пам’ять приходять сторінки пройденого життя, одні – більш ясно, інші – як в тумані. Проте це сторінки мого життя, які розпочалися із зустрічі з цією людиною, стала для мене яскравою зіркою, в променях якої я пройду решту своїх днів і її сяйво буде вказувати мені дорогу», – сказав заступник голови Бородянської селищної ради Дмитро Науменко.

Ветерани Дружнянської футбольної команди Павло Маліновський, Володимир Пасічний, Василь Ус, Петро Овсієнко також приєдналися до виступаючих.

Команди запекло грали. І чого-чого, а емоцій та напруги вистачало у кожному з матчів. На урочистому закритті усім учасникам, було вручено грамоти, пам’ятні статуетки, а переможцю – ФК «Бородянка» – головний кубок Меморіалу Вдовенка. Переможцю відзнаки вручали Анатолій Федоренко та Леонід Лавриненко.







Немає коментарів:

Дописати коментар