Рекомендована публікація

Фінал Меморіалу Гончаренків + результати групового турніру

четвер, 16 березня 2017 р.

Бородянщина відзначила 70-річчя від дня народження В.О.Патоки

14 березня виповнилося б 70 років видатному районному керівнику, функціонеру, тренеру, футболісту, організатору спорту - Валерію Олександровичу Патоці.
Будучи представником шанованої на Бородянщині родини, Валерій з юності поєднував серйозне навчання й працю на благо краю з грою в футбол. Був настільки перспективним гравцем, що запрошувався у київські команди й навіть у дубль самого "Динамо".
Пішовши на керівну роботу, В.О.Патока, тим не менш, залишався відданим шанувальником футболу. Як тренер, плідно працював на чолі бородянських "Колоса" й "Будівельника". Був справжнім взірцем для всіх районних футболістів покоління 60-80-х. Як тренер, відзначався вимогливістю, але справедливістю. Шанував футбольну родину й вважав себе її часткою.
Померши у віці мудрості й розквіту, він залишив нам у спадок величезний вклад у районний футбол, патріотом якого він залишався все життя - навіть очолюючи пенсійний фонд, працюючи на керівних посадах, маючи великі успіхи у повсякденній роботі.
Тому пам'ятають про В.О.Патоку рідні й товариші, а його ім'я вшановується одним із найкращих дитячо-юнацьких турнірів Київщини. Щорічним і традиційним є Меморіал Валерія Патоки, в якому школярі змагаються вже десять років за приз імені гідної людини, яка так любила футбол...
Бородянська районна федерація в ці березневі дні віддає шану В.О.Патоці й висловлює слова підтримки його родині. Валерій Олександрович жив красиво, сміливо, мужньо. Саме такі люди міняють світ навколо нас і творять великі справи. Земля йому пухом...

Немає коментарів:

Дописати коментар