Рекомендована публікація

Фінал Меморіалу Гончаренків + результати групового турніру

суботу, 19 грудня 2015 р.

Вітаємо Івана Іваненка!

Бородянська районна федерація футболу, районне ДЮСШ та відділ молоді і спорту вітають заслуженого ветерана нашого футболу Івана Іваненка із пам'ятним днем народження - 65-річчям.
Цьогоріч Іван Петрович святкує своє 50-річчя в районному футболі - дебютувавши у складі новогребельської команди, він потім виступав довгі роки, досягнувши успіху й на всеукраїнському рівні. 1986 року Іваненко як один із найдосвідченіших гравців бородянського "Машинобудівника" здійняв над головою Кубок УРСР!
Далі в житті молодого тренера був бородянський "Урожай" - самобутня команда, яку він вивів на обласний рівень. Через її склад пройшли десятки молодих футболістів, дехто з яких грав у вищій лізі, інші досягли успіхів у суддівстві.
А сам Іваненко став першим в історії Бородянщини арбітром матчів команд майстрів. Він працював лайнсменом на всесоюзному рівні, був керівником суддівського корпусу району, а зараз входить в суддівську колегію обласної федерації.
Очолював Іван Іваненко бородянський стадіон, неодноразово кілька років поспіль здобуваючи звання найкращої спортивної споруди області. Тренерська робота Івана Іваненка була пов'язана із Здвижівкою, Луб'янкою, Загальцями.
Іван Петрович Іваненко - один із найрізносторонніших фахівців районного футболу, тож і зараз, виходячи на поле уже в якості ветерана, він отримує оплески і від глядачів, і від молодших одноклубників.
З роси вам й води, Іване Петровичу!
Довгих літ життя, козацького здоров'я, наснаги й ентузіазму, а головне - задоволення від кожного дня життя!



























Немає коментарів:

Дописати коментар