Рекомендована публікація

Фінал Меморіалу Гончаренків + результати групового турніру

неділю, 1 грудня 2013 р.

ФК "Бородянка" - володар Суперкубка Бородянщини!


Сьогодні у матчі за Суперкубок Бородянського району сезону 2013 року ФК "Бородянка" здолала "Рубін" (Пісківка) з рахунком 2:1. Голи забивали: Микитенко і Саган у бородянців, Д.Юрченко - у пісківців.

Минулого тижня вп'яте в історії проводився матч за Суперкубок Бородянського району з футболу. У попередніх розіграшах цього трофею по дві перемоги записали на свій актив бородянський "Хутір" та пісківський "Рубін". Команда із Пісківки, до слова, володіла цим трофеєм уже два роки поспіль, а цьогоріч стала абсолютним тріумфатором календарних районних змагань, здобувши звання чемпіона та володаря кубка району. Тож, ясна річ, вона підходила фаворитом і до матчу за суперкубок.

Однак бородянці цього разу рішуче були налаштовані на реванш. Попри активний старт суперників, команда з райцентру атакувала конкретніше, і після красивого удару Микитенка м'яч з рикошетом від поперечини опинився у воротах. Щоправда, ще до перерви рахунок став рівним. За фол на Чморику все той же Микитенко отримав жовту картку, а ще арбітр призначив доволі небезпечний штрафний удар. І Дмитро Юрченко прекрасним обвідним ударом відправив м'яча у саму дев'ятку.

У другому таймі гра видалася досить цікавою, і неодноразово гравці обох команд загрожували чужим воротам. Однак нічийний рахунок зберігався аж до кінцівки зустрічі, й багато хто із глядачів уже очікував серії післяматчевих пенальті. Проте у бородянців були інші плани. Забутий захисниками в районі лівого кута воротарського майданчика Саган технічно відправив м'яча у сітку - 2:1. За час, який залишався до фінального свистка, пісківці відігратися не встигнули, тож Суперкубок Бородянщини 2013 року дістався ФК "Бородянка".

Після заврешнення зустрічі присутніх вітали голова Бородянської РДА Георгій Єрко, заступник голови Київської обласної федерації футболу Валерій Валерко та голова Бородянської районної федерації футболу Володимир Шома. Обидві команди були нагороджені медалями та грамотами, а жюрі визначило найкращих футболістів поєдинку. У "Рубіна" найліпшим гравцем був визнаний Дмитро Панченко, а у "Бородянки" - Олександр Саган. Капітан ФК "Бородянка" Олександр Шома отримав з рук Г.М.Єрка почесний трофей, і футбольний сезон 2013 року завершився. Попереду - урочисте підведення підсумків, а далі - початок традиційних зимових турнірів пам'яті футбольної династії Гончаренків та Віктора Жиліна.

Протокол.
"Рубін" (Пісківка) - ФК "Бородянка" - 1:2 (1:1)
Голи: Д.Юрченко (38) - Микитенко (26), Саган (81)
"Рубін": Марченко, Домбровський, Фурсенко, Д.Юрченко, Вол.Червонюк, Швидкий, О.Чморик, Мажуга, Панченко, Володін, Луцков. Запасні: Вас.Червонюк, Цапук, Ніколенко, Жабін, Єньков, Малюк. Тренер: Віктор Юрченко.
"Бородянка": Погурський, Грама, Микитенко, Легоцький, Євдокименко, Саган, Олешко, М.Юрченко, Шома, Пісковець, Романьков. Запасні: Грищенко, Єрко, Науменко, Дещенко, Титенко, Яценко. Представник: Дмитро Науменко.
Судді: Ігор Шатохін, Роман Буряк, Павло Гриценко.











































Немає коментарів:

Дописати коментар