Рекомендована публікація

Фінал Меморіалу Гончаренків + результати групового турніру

пʼятницю, 22 лютого 2013 р.

"Рубін" гідно зіграв з професіоналами

Сьогодні пісківці зіграли свій чвертьфінальний матч із командою першої національної ліги - "Арсеналом". Білоцерківці виставили на матч практично максимально потужний склад, сформований під час двох останніх міні-зборів. "Рубін" підійшов до матчу майже у всеозброєнні, правда, не побачили ми Яцика й Сухомлина, котрі однозначно могли б посилити нашу команду, однак з об'єктивних причин не змогли взяти участь в матчі.

"Арсенал" на правах старшого за рангом почав потужно й закрив пісківців на своїй половині поля, однак підопічні Віктора Юрченка зуміли зняти блокаду й поступово перенесли ігрові дії в центр. Особливо активно працювали фланги команди, і кілька разів пісківцям удалося створити досить небезпечні атаки, котрі не без труднощів відбивали досвідчений воротар Марущак та гвінеєць з українським паспортом Мамаді (свого часу, до речі, грав і за "Систему-Борекс".

Тим не менш, реалізувати свої нагоди "Рубін" не зумів, а от "Арсенал" одним із небагатьох шансів скористався сповна. Фланговий прохід закінчився прострілом, який на дальній штанзі замкнув Єфіменко. 1:0 - трудова перемога білоцерківців, котрі, нагадаємо, виграли усі свої матчі на турнірі, все ще не пропустивши жодного м'яча.

Пісківці в цьому матчі грали таким складом: Сидоренко, Гагуха, Швидкий, Муха, Головко, Д.Юрченко, Кизилатеш, Швець (О.Чморик, 75), М.Юрченко, Антоненко, Домбровський (Луцков, 55). Тренер: Віктор Юрченко.











Немає коментарів:

Дописати коментар