Рекомендована публікація

Фінал Меморіалу Гончаренків + результати групового турніру

середу, 29 березня 2017 р.

Вітаємо Сергія Фурсенка!

Сьогодні свій день народження відзначає заступник голови БРФФ, член Виконкому, член Ревізійної комісії федерації, заслужений діяч маркетингу ВАТ "Борекс" Сергій Фурсенко.

У цей день на його ім'я адресуються вітання від всього машинобудування України й зарубіжних партнерів нашого екскаваторного заводу, а ми від імені спортивної громадськості району приєднуємося до теплих слів щодо Сергія Анатолійовича!

Шановний Сергій Анатолійович!

Прийміть наше пошанування з нагоди вашого дня народження! Майстер спорту з водного поло, капітан заводської футбольної команди, лідер районних уболівальників, батько двох чудових дочок та одного з найкращих футболістів Бородянщини, який має перспективи й на вищому рівні - це все про Вас.

Бажаємо й надалі залишатися таким же енергійним, ініціативним та дружелюбним! Хай вам та вашій родині в цей сонячний день буде радісно й приємно, хай всі ваші добрі починання збудуться, а щастя, здоров'я та хороший настрій будуть з вами!
Щиро, районна футбольна родина.

понеділок, 27 березня 2017 р.

Офіційні результати 4-го туру фінальної частини + таблиці + анонс 5-го туру


Увага! По завершенню останньої гри заключного туру в смт Бородянка приблизно о 14.30 відбудеться церемонія нагородження переможця та призерів Чемпіонату. Ласкаво просимо на стадіони Бородянщини!

Також до вашої уваги фоторепортажі:
Микити Осташевського (вк, фб)
Ірини Даниленко (вк, фб)



середу, 22 березня 2017 р.

Вітаємо Олега Синицю!

Сьогодні відзначає своє 40-річчя засновник та керівник ТОВ "Армадіс", знаний меценат спорту Олег Синиця.
Олег Анатолійович підтримує хокей, футбол, баскетбол, бокс, завжди тримає руку на пульсі життя нашого краю й бере участь у добрих починаннях, котрі покликані поліпшити життя на Бородянщині.
Шановний ювіляре! Прийміть наші щирі вітання з нагоди пам'ятного дня народження! Бородянська районна федерація футболу лише щойно розпочала співпрацю з ТОВ "Армадіс", але ми впевнені, що вона буде багаторічною, плідною та корисною для розвитку спорту в нашому краї.
З повагою, БРФФ та вся футбольна громадськість району.


четвер, 16 березня 2017 р.

Нарада по зимовій першості та чемпіонату 2017 року

21 березня 2017 року о 17.00 в приміщенні БРФФ (біля штучного майданчика смт Бородянка) відбудеться спільна нарада представників команд та членів Виконкому БРФФ.
На порядку денному заплановано розгляд наступних питань:
1. Про завершення Чемпіонату БРФФ з міні-футболу.
2. Про дотримання Регламенту проведення чемпіонату БРФФ з міні-футболу.
3. Про проведення Чемпіонату БРФФ з футболу сезону 2017 року (команди, що бажають взяти участь, проект Регламенту).
4. Про проведення Меморіалу Черненка.
5. Різне.

Бородянщина відзначила 70-річчя від дня народження В.О.Патоки

14 березня виповнилося б 70 років видатному районному керівнику, функціонеру, тренеру, футболісту, організатору спорту - Валерію Олександровичу Патоці.
Будучи представником шанованої на Бородянщині родини, Валерій з юності поєднував серйозне навчання й працю на благо краю з грою в футбол. Був настільки перспективним гравцем, що запрошувався у київські команди й навіть у дубль самого "Динамо".
Пішовши на керівну роботу, В.О.Патока, тим не менш, залишався відданим шанувальником футболу. Як тренер, плідно працював на чолі бородянських "Колоса" й "Будівельника". Був справжнім взірцем для всіх районних футболістів покоління 60-80-х. Як тренер, відзначався вимогливістю, але справедливістю. Шанував футбольну родину й вважав себе її часткою.
Померши у віці мудрості й розквіту, він залишив нам у спадок величезний вклад у районний футбол, патріотом якого він залишався все життя - навіть очолюючи пенсійний фонд, працюючи на керівних посадах, маючи великі успіхи у повсякденній роботі.
Тому пам'ятають про В.О.Патоку рідні й товариші, а його ім'я вшановується одним із найкращих дитячо-юнацьких турнірів Київщини. Щорічним і традиційним є Меморіал Валерія Патоки, в якому школярі змагаються вже десять років за приз імені гідної людини, яка так любила футбол...
Бородянська районна федерація в ці березневі дні віддає шану В.О.Патоці й висловлює слова підтримки його родині. Валерій Олександрович жив красиво, сміливо, мужньо. Саме такі люди міняють світ навколо нас і творять великі справи. Земля йому пухом...

Вітаємо Анатолія Ніколаєнка!

Сьогодні пам'ятний день народження відзначає Анатолій Ніколаєнко - відомий і шанований на Бородянщині футболіст, бізнесмен, суспільний діяч.
55 років виповнилося Анатолію Івановичу - й футбольна громада Бородянщини у цей день звертається до ювіляразі щирим вітальним словом.
Шановний Анатолію Івановичу!
Прийміть наші вітання з нагоди вашого свята! Бажаємо вам всього найкращого - здоров'я, сімейного затишку, успіхів у всіх ваших добрих починаннях!
Футбольна родина нашого краю знає й шанує вас як Гравця, Організатора, Мецената й бажає вам також завжди зберігати цей футбольний вогник в душі.

понеділок, 6 березня 2017 р.

Офіційні результати 1-го туру фінальної частини + таблиці + анонс 2-го туру

Штрафники на тур: Данилюк Андрій (ФК "КАтаН-3"), Горицький Ігор (ФК "КАтаН-1"), Ващенко Ярослав (ФК "Колос"), Ткачук Андрій (ФК "Пилиповичі"), Солодюк Дмитро (ФК "Хортиця"), Ковалюк Роман (ФК "Майданівка"), Левківський Володимир (ФК "КАтаН-1"), Скоробагатько Максим (за умови сплати штрафу) (ФК "Здвижівка")