Рекомендована публікація

Фінал Меморіалу Гончаренків + результати групового турніру

вівторок, 31 січня 2017 р.

Результати 1-го туру зимової першості



Увага!
Заявочна кампанія зимової першості триває до 2-го туру. Команди, що своєчасно не подадуть заявку, у 3-му турі чемпіонату не братимуть участі.

Відповідно до Положення про проведення чемпіонату району з міні-футболу до гри на штучних майданчиках не допускаються гравці, взуті в бутси на 13 шипів. 

Календар 1-5 турів зимової першості на лютий місяць можна прочитати тут.

неділю, 29 січня 2017 р.

Вітаємо Володимира Шому!

Сьогодні відзначає свій день народження голова Бородянської районної федерації футболу, директор районної ДЮСШ відділу освіти, член виконкому Київської обласної федерації футболу Володимир Шома.
Шановний Володимире Олександровичу!
У вас за плечима - великий футбольний шлях: Кубок УРСР та низка інших титулів з бородянським "Машинобудівником", величезний адміністративно-функціонерський досвід з "Системою-Борекс" на професіональному всеукраїнському рівні, уже третій срок на посту глави футболу Бородянщини.
Все це свідчить про довіру, але й накладає додаткову відповідальність. Бажаємо вам наснаги у вашій роботі на благо спорту Бородянщини й зичимо всіляких гараздів у житті у всіх його вимірах.
З роси вам й води, шановний! Здоров'я, щастя й добробуту кожного дня!

пʼятницю, 27 січня 2017 р.

Анонс 1-го туру зимової першості

Зміни в розкладі! 
Гра в групі Б "Фортуна" - "Качали" відбудеться о 13.30 в Бородянці, 
а гра в групі В "Здвижівка" - "КАтаН-2" о 10.00 в Здвижівці.

Про вільну боротьбу

24 січня у Харкові завершився традиційний Міжнародний Меморіал Леоніда Дуная з вільної боротьби серед кадетів.
Завдяки зусиллям співробітників Асоціації спортивної боротьби, Харківської Федерації спортивної боротьби, генеральному спонсору - фармацевтичній компанії "Здоров'я", та багатьом небайдужим до боротьби людям, турнір,  присвячений видатному тренеру Леоніду Дунаю, цього року став ще більш представницьким. У змаганнях приймало участь 7 країн: Білорусь, Грузія, Вірменія, Німеччина, Молдова, Туреччина та борці з всіх куточків України.
Вихованець Бородянської ДЮСШ (учень 9 класу Здвижівської ЗОШ) Владислав Остапенко у ваговій категорії до 54 кг посів 2 місце. Він переміг у 6 з 7 своїх поєдинків й отримав безцінний досвід змагань з представниками школи боротьби Німеччини та Грузії. У фіналі в рівній боротьбі наш земляк поступився спортсмену з Харкова.

четвер, 26 січня 2017 р.

Вітаємо Петра Саханду!

Сьогодні свій 55-річний ювілей відзначає заступник голови Бородянської районної федерації футболу, багаторічний очільник районного спорту Петро Саханда.

Петро Олексійович з юного віку зі спортом - на батьківщині, на Чорнобильщині, працював інструктором зі спорту, юним воротарем подавав надії в обласному футболі, звертаючи увагу таких величин, як Макар Гончаренко, займався легкою атлетикою, волейболом і багатьма-багатьма іншими видами спорту.

У нашому районі П.О.Саханда заслужив повагу й величезний авторитет, очолюючи багато років відділ фізкультури та спорту райдержадміністрації. Він стояв й біля витоків БРФФ, допомагаючи на різних ділянках роботи й не знаючи слів "не можу" й "не хочу".

Шановний Петре Олексійовичу!
Дозвольте в цей день привітати вас із ювілеєм! Спасибі вам за вашу відданість спорту й багаторічне служіння на його благо! Побільше б нам людей, настільки добросовісних, виконавчих та порядних!

Бажаємо вам здоров'я й удачі, щастя й добробуту, а також найцікавіших стартів і тільки переможних фінішів!

З величезною повагою, Бородянська районна федерація футболу,
Бородянська райдержадміністрація, Бородянська райрада
та вся спортивна громадськість нашого краю!

вівторок, 24 січня 2017 р.

Вітаємо Андрія Бондаря!

Сьогодні своє 45-річчя відзначає видатний дитячий футбольний тренер Бородянщини, переможець всеукраїнського турніру "Шкіряний м'яч", Андрій Бондар.
Шановний Андрію Володимировичу!
Ви вступили в великий футбол у пору всеукраїнського визнання бородянського "Машинобудівника", готували зміну для нашої "Системи-Борекс", котра крокувала лігами професіонального футболу. Працювали не лише з українськими, а й іноземними підопічними - в найкращих спортивних школах нашої країни. Ваші вихованці грали на високому рівні й нині складають основу чемпіонату Бородянщини. Ви очолювали перший склад пісківського "Рубіну" й нині продовжуєте працювати з юними футболістами нашого краю - передовсім, на засадах ентузіазму.
Як депутат районної ради, тренер, вчитель, а також гравець збірної ветеранів Бородянського району, - прийміть наші найщиріші поздоровлення у цей знаменний день! Бажаємо щастя, здоров'я та наснаги, втілення мрій, високого спортивного гарту та бажаних перемог! Все тільки починається!

понеділок, 23 січня 2017 р.

суботу, 21 січня 2017 р.

Володимир Шома переобраний на пост голови БРФФ

Сьогодні в Бородянці відбулася чергова звітно-виборча конференція Бородянської районної федерації футболу. При належному кворумі було розглянуто звіт про діяльність БРФФ з січня 2013 року по січень 2017 року, заслухано звіт Ревізійної комісії про фінансово-господарську діяльність БРФФ за 2013-2016 роки, проведено вибори голови БРФФ, членів Виконкому, незалежних органів здійснення футбольного правосуддя.
У підсумку проголосовано за те, щоб роботу БРФФ і його голови за звітний період визнати задовільною. Одностайним рішенням присутніх делегатів В.О.Шому переобрано на пост голови БРФФ - також проголосовано за новий склад виконкому та за голів КДК, судівського та апеляційного комітетів.
Оновлено практично всі комітети, вперше в історії створено комітет з маркетингу та корпоративних зв'язків, який буде займатися пошуком спонсорів для БРФФ.
Найперше засідання оновленого Виконкому БРФФ заплановане на вівторок, 24 січня. Скоро на нашому сайті очікуйте повний склад Виконкому нового скликання, склад постійних комітетів та всю іншу цікаву інформацію, пов'язану з підсумками роботи звітно-виборчої конференції БРФФ.
На звітно-виборчій конференції БРФФ були присутні голова Бородянської районної ради Георгій Єрко та заступник голови Бородянської райдержадміністрації Валентин Корнієнко, а також ветерани футболу і представники команд.
Нагадаємо, Бородянська районна федерація футболу заснована 2008 року. Її незмінним головою є член виконкому Київської обласної федерації футболу, директор районної ДЮСШ відділу освіти, володар Кубка України з футболу Володимир Олександрович Шома, переобраний цього разу на третій термін. 

пʼятницю, 20 січня 2017 р.

Звітно-виборча в Бородянці

Завтра звітуватиме про роботу впродовж чотирьох останніх років Виконком Бородянської районної федерації футболу, очолюваний Володимиром Шомою. Заслужений діяч обласного футболу, сам у минулому класний футболіст, володар аматорського Кубка республіки, Володимир Олександрович Шома керує районною федерацією з 2008 року. За цей період особливих успіхів досягнуто в розвитку дитячо-юнацького футболу, зокрема вихованці районної ДЮСШ і громадської організації «Пісківка Спортивний Центр» неодноразово ставали переможцями та призерами обласних змагань і представляють рідний край в офіційних національних першостях.
Звітно-виборча конференція відбудеться в Малій залі Палацу культури імені Шевченка і почнеться о 12:00.
http://koff.org.ua

понеділок, 16 січня 2017 р.

Вітаємо Віталія Кубицького!

Бородянська районна федерація футболу вітає з днем народження мецената нашого футболу, багаторічного депутата обласної та районної рад Віталія Степановича Кубицького.

 Шановний Віталію Степановичу! Прийміть наші вітання з днем народження. Бажаємо щастя, здоров'я, удачі та наснаги у вашій сподвижницькій праці на благо Бородянщини!

понеділок, 9 січня 2017 р.

"Рубін" виграв Меморіал Жиліна-2017

У понеділок, 9 січня, у Бородянці відбувся Меморіал Жиліна - перший турнір 2017 року не лише на Бородянщині, але й у всій Київській області. Пісківський "Рубін" виграв Кубок пам'яті мс, зту В.С.Жиліна 2017 року, здобуши уже другий трофей під час цього зимового сезону.
9 січня 2017 року виповнилося 94 роки від дня народження майстра спорту СРСР, заслуженого тренера України Віктора Степановича Жиліна. Більше шести десятиліть свого життя він віддав українському футболу, а останні три десятиліття - футболу Бородянщини.
В.С.Жилін - визначний вітчизняний тренер, його ще називали Патріархом українського футболу. У віці 79 років він вивів "Систему-Борекс" у Першу лігу, що є рекордним досягненням. У молоді роки Жилін грав за саме київське "Динамо", у складі команди став віце-чемпіоном СРСР 1952 року (саме з цих срібних медалей почалося післявоєнне відродження українського гранда). Виступав Віктор і за ленінградський "Зеніт", але повернувся в Україну, яка стала для уродженця Таганрогу рідною.
Як тренер, Степанич пропрацював з дюжиною команд - у тому числі, й з "Авангардом" (Харків), "Металургом" (Запоріжжя), "Кривбасом" (Кривий Ріг), "Зіркою" (Кіровоград), "Автомобілістом" (Житомир) та "Локомотивом" (Вінниця). Неодноразово вигравав Кубок УРСР, піднімав майстерність своїх підопічних. Під його керівництвом виступали майбутні зірки - Леонід Буряк, Віктор Прокопенко, Валерій Поркуян, Семен Альтман, Євген Котельников та багато-багато інших.
В історії футболу Бородянщини Жилін - визначна персона. Саме під його керівництвом "Машинобудівник" першим із усіх команд Київщини виграв Кубок УРСР (1986 рік). Вдячна бородянська громада навіть присвоїла Віктору Степановичу звання Почесного громадянина.
Допрацювавши у "Системі-Борекс" віце-президентом, Жилін у 80 років пішов на пенсію. Помер на Покрову 2009 року у віці 86 років. Неодноразово повторював, що найщасливіші свої роки прожив саме у Бородянці...
Враховуючи великі заслуги В.С.Жиліна перед нашим краєм, його учні заснували щорічний турнір пам'яті свого Учителя. Меморіал Віктора Жиліна цьогоріч відбувся уже в восьмий раз. 14 команд вийшло на старт, володар трофею визначався в три етапи на полях Бородянки, Пісківки, Здвижівки та Клавдієвого.
У фінальний турнір вийшли ФК "Бородянка", ФК "Здвижівка", ФК "КАтаН-1" та ФК "Рубін". Утім, снігопад, який пройшов різдвяними днями, поставив під загрозу проведення турніру пам'яті Жиліна. На щастя, зусиллями ентузіастів із Бородянської районної федерації футболу та за підтримки команд-учасниць і арбітрів погода не стала на заваді грі. У понеділок, на день народження В.С.Жиліна, фінальна пулька пройшла згідно з графіком. Хоча, звісно, в морозний день на старенькому штучному газоні гралося футболістам нелегко... Але, треба віддати належне командам, у цей день вони грали яскраво й завзято, гідно вшанувавши видатного українського тренера.
По ходу фінального турніру Меморіалу Жиліна 2017 року було зафіксовано такі результати:
1/2 фіналу
ФК "Здвижівка" - ФК "Бородянка" - 1:2
голи: Сергієнко - Гаркуша, Легоцький
ФК "Рубін" - ФК "КАтаН-1" - 4:2
голи: Луцков, Павленко, М.Юрченко (два) - Левківський, Олифиренко
Матч за третє місце
ФК "КАтаН-1" - ФК "Здвижівка" - 1:1, по пенальті - 3:2
Фінал
ФК "Рубін" - ФК "Бородянка" - 1:1, по пенальті - 3:2
голи: Д.Юрченко (два), О.Чморик - Грама, Гаркуша
Таким чином, вперше в історії кубок Жиліна здобув пісківський "Рубін". Нагадаємо, що ця команда виграла й останній турнір 2016 року - Меморіал Гончаренків, тож наблизилася до небувалого результату: ще жодного разу в історії одній команді не вдавалося виграти за зимовий сезон "велику трійку" турнірів (Меморіал Гончаренків, Меморіал Жиліна, зимова першість).
Володарями трофею мс, зту В.С.Жиліна у складі команди "Рубін" в 2017 році стали: Олександр Яценко, Володимир Луцков, Тарас Домбровський, Дмитро Павленко, Олег Чморик, Олег Лига, Дмитро Юрченко, Михайло Юрченко.
На церемонії нагородження були присутні заступник голови Київської обласної федерації футболу Валерій Валерко, голова Бородянської районної федерації футболу, член виконкому КОФФ Володимир Шома, заслужені ветерани футболу Бородянщини Анатолій Демченко, Леонід Лавриненко, Іван Іваненко, Василь Остринський.
Жюрі визначило найкращих гравців турніру - у складі фіналістів нагороджено Микиту Гаркушу, у переможців - Олександра Яценка. Капітан пісківської команди, учень В.С.Жиліна Дмитро Юрченко отримав з рук Володимира Шоми головний трофей турніру.
Вітаємо пісківську команду з новим досягненням і дякуємо всім учасникам за те, що віддали шану Віктору Степановичу Жиліну!
Фото Микити Осташевського (церемонія нагородження) та Артура Валерка (ігрові моменти).