Рекомендована публікація

Фінал Меморіалу Гончаренків + результати групового турніру

середу, 20 липня 2016 р.

Анонс чергових матчів чемпіонату району

ФК"Бородянка"-ФК"Колос" -18.00
ФК"Титан" - ФК" ЗДвижівка"- 16.00
ФК" Немішаєве" -ФК" Арсенал-КАтаН-2" -16.00
ФК" Хортиця"- ФК" КАтаН-1"Бабинці - 18.00
ФК"Зоря" Загальці - ФК"Пилиповичі" -16.00
ФК"Вікторія" Дружня - ФК'Качали" - 18.15

Наступний тур пропускають: Валовик Микола, Романенко Сергій, Зубець Дмитро та гравці, які отримали червоні картки в 9 турі

неділю, 10 липня 2016 р.

Команда бородянських ветеранів стала четвертою на турнірі у Баришівці

В суботу у Баришівці відбувся ветеранський турнір, присвячений 30-річчю спорткомплексу «Прогрес».
Ювілейний турнір зібрав чотири команди: місцеву «Блискавку» та бородянський «Машинобудівник», збірні Баришівської районної та Київської обласної федерацій футболу. Змагалися футболісти, котрим уже виповнилося 40 років.
У півфіналах збірна КОФФ обіграла «Блискавку» з рахунком 2:1 (Бортнік, Сахаров — Нагорних), а баришівська збірна — бородянців завдяки голу Івченка.
Матч за третє місце звів у безпосередньому протистоянні команди, що відкривали спорткомплекс «Прогрес» у 1986 році — «Блискавку» та «Машинобудівник». Господарі взяли гору з рахунком 3:2 (Некрасов-2, Костенко — Юрченко, Шома).
Вирішальний поєдинок минув у важкій і непоступливій боротьбі, але з очевидною перевагою киян, яку матеріалізував у гол Хоменко, скориставшись передачею Ващука.
Збірна Київської обласної федерації футболу завоювала головний приз таким ігровим складом: Нігруца, Бортнік, Ващук, Джужик, Єранкін, Король, П’ята, Резниченко, Рижов, Родін, Родіоненко, Сахаров, Тіпанов і Хоменко.
Усім учасникам ювілейного турніру дісталися пам’ятні медалі. А призи найкращих гравців отримали воротар Олександр Нігруца (КОФФ), оборонець Віктор Юрченко («Машинобудівник»), напівоборонець Віктор Скрипка (БРФФ) і нападник Віктор Некрасов («Блискавка»).
Нагороди вручали голова Баришівської райдержадміністрації Михайло Клименко, а також Виконавчий директор КОФФ Василь Наливайко та заступник Голови КОФФ Леонід Матушевич. Вів урочистості заслужений журналіст України Валерій Валерко. Учасників і гостей свята привітали майстри художньої самодіяльності Баришівського району.
Дякуємо за надані фото Ігорю Капітоновичу Ковалевичу!













пʼятницю, 8 липня 2016 р.

Лига став чемпіоном України серед юнаків!

Лига чемпіоном України серед юнаків
Юний вихованець пісківського «Рубіна» став переможцем національної першості в складі київського «Динамо».
Олег Лига з Пісківки долучився до гри в рідному селищі. Першим наставником юнака був місцевий тренер Віктор Чморик. Ще 15-річним Олег дебютував у чемпіонаті Київської області серед аматорів і навіть забив м’яч у кубковому матчі, а ще — став одним з найкращих стрільців у першості ДЮФЛ України.
Тепер він розвиває своє обдарування в уславленому столичному клубі, з яким і став чемпіоном України серед сімнадцятирічних юнаків під проводом авторитетних фахівців Андрія Анненкова та Віталія Косовського.

Результати 7 туру чемпіонату Бородянщини з футболу 2016 року