Рекомендована публікація

Фінал Меморіалу Гончаренків + результати групового турніру

вівторок, 31 травня 2016 р.

Результати 2 туру чемпіонату Бородянщини з футболу 2016 року

У четвер, 02 червня 2016 року о 18.00 в приміщенні біля штучного майданчика Бородянської СЗОШ №1 відбудеться спільна нарада представників команд - учасниць чемпіонату району, членів Виконкому БРФФ та суддів. До наради підготувати підсумковий заявочний аркуш із візою лікаря. Команда, що не надасть відповідну заявку, до 3 туру не допускається. ЯВКА УСІХ ВИЩЕЗАЗНАЧЕНИХ ОБОВ'ЯЗКОВА!

середу, 25 травня 2016 р.

Наші юні футболісти стали призерами столичного турніру


Днями у Києві відбувся юнацький футбольний турнір «Дженерейшн Кап», присвячений 80-річчю київської ДЮСШ №1, яка носить ім’я свого знаменитого вихованця – динамівця Вадима Сосніхіна. У масштабних змаганнях взяли участь дві сотні юних вихованців спортивних шкіл Києва і Київської області 2004-2005 р.н. 21 та 22 травня вісім команд-учасниць турніру вступили в боротьбу за перехідний кубок ДЮСШ №1, вихованцями якої є Валерій Лобановський, Віктор Каневський, Семен Альтман, Володимир Мунтян та багато інших відомих, навіть легендарних футбольних особистостей. Упродовж турніру команди змагалися на груповому етапі, а потім у стикових матчах.

Групу «А» виграла команда Пісківського НВО (Бородянський район), котра переграла київський «Атлет» (7:1), білоцерківську «Рось» (1:0) та житомирський «Олімпієць» (6:0). У Групі «Б» найкращою стала команда господарів змагань – ДЮСШ №1 (Київ). Вона переграла Миронівську ДЮСШ (4:0), ірпінський ІБЦ (2:0) та київський «Джуніор» (5:1). У першому півфіналі Пісківське НВО вибило по пенальті ІБЦ (1:1, 3:0 у серії), а ДЮСШ №1 – «Рось» (0:0, 4:3 у серії). А ось у фіналі команда столичного ДЮСШ №1 з рахунком 4:1 здолала гостей із Бородянського району.

У церемонії нагородження взяли участь директор ДЮСШ №1 Олександр Сосніхін – син відомого у минулому футболіста та тренера Вадима Сосніхіна, а також численні футбольні й не футбольні гості. Діти отримували медалі з рук володаря Кубка Кубків УЄФА та Суперкубка УЄФА, учасника чемпіонату світу 1970 року Володимира Мунтяна, заслуженого тренера України Семена Альтмана, півфіналіста Ліги чемпіонів динамівця Владислава Ващука.

«Завдяки вам ми повернулися в дитинство. Ми шануємо і пам’ятаємо наших вчителів, вчителів ДЮСШ №1, які вивели нас в люди, зробили нас майстрами. Досягайте успіхів, як досягали вони і ми», – сказав Семен Альтман учасникам турніру. «Ви показали високі результати, але на всіх вас чекає ще багато роботи з м’ячем і шлях до вдосконалення», – підтримав всіх хлопців знаменитий динамівець. «Мені особливо приємно вручити кубок найкращої команди Олександру Сосніхіну. Його батько Вадим Сосніхін був одним з найбільш шановних і талановитих захисників. Він був моїм другом», – підкреслив неперервність спортивних поколінь український футболіст і тренер Володимир Мунтян.

Колектив ДЮСШ №1 також отримав грамоти, подяки, пам’ятні призи і слова підтримки від Печерської районної держадміністрації. «Адміністрація готова брати участь у спорті, адже за рахунок таких дітей, як ви, росте наше майбутнє», – сказав заступник голови адміністрації Анатолій Невмержицький.

Окрему нагороду найкращому гравцеві турніру Кирилові Овсянникову (ДЮСШ №1) й сертифікат на 10 000 грн для покупок у спортивному магазині вручив Владислав Ващук. Футбольний фрістайл, ветерансько-журналістський виставковий матч – за ці кілька днів на «Дженерейшн Кап» було багато цікавого. Як розповів нам один із членів оргкомітету турніру Денис Новиков (громадська організація "Прогресивні громадяни України"), на турнірі розіграли перехідний кубок, тож у майбутньому ДЮСШ №1 може провести такий турнір іще, в чому їм з радістю допоможуть численні вихованці школи та любителі футболу.




















четвер, 19 травня 2016 р.

Ювілей Василя Курінного

Ювілей Василя КурінногоСьогодні свій шістдесятий день народження святкує легендарний футболіст пісківського «Рубіна» 70-80-х років минулого століття.
Василь Курінний всю турнірну кар’єру провів у «Рубіні». Один з найулюбленіших учнів легендарного наставника Леоніда Лавриненка був яскравим правофланговим напівоборонцем, технічним, кмітливим і по-справжньому командним гравцем.
Чемпіон області 1979 року, переможець та призер офіційних обласних турнірів, учасник чемпіонату республіки серед колективів фізкультури, товариська, дуже порядна людина, чудовий сім’янин.
Київщина футбольна та Бородянська районна федерація футболу сердечно здоровлять пана Василя з особливим Днем народження та щиро бажає йому всіляких гараздів. З роси та води Вам, ювіляре!

вівторок, 17 травня 2016 р.

Анонс 1-го туру чемпіонату Бородянщини-2016+Анонс першого кола+Оголошення

Також до вашої уваги - календар чемпіонату Бородянського району з футболу 2016 року (перше коло. Завантажити його можна ТУТ (архів або файл .doc).
* * *
Увага! Оголошення
В суботу, 21 травня, о 12.00 в приміщенні біля штучного майданчика Бородянської СЗОШ №1 відбудеться нарада суддів. Бажаючих взяти участь у суддівстві чемпіонату району з футболу 2016 року просимо долучитися до наради.

Наші юні футболісти - в обласному фіналі "Шкіряного м'яча"

15 травня на стадіоні смт Бородянка відбулися зональні обласні змагання з футболу на призи клубу "Шкіряний м'яч" серед юнаків 2003 року народження. З рахунком 3:2 наші юні футболісти перемогли команду Новопетрівської ЗОШ Вишгородського району та потрапили до фіналу змагань, який відбудеться 22 травня 2016 року в с Шкарівка Білоцерківського району. У змаганнях брала участь команда Пісківського НВО під патронатом мецената І.Луцкова.















понеділок, 16 травня 2016 р.

VII Меморіал Тараса Черненка виграла ФК "Бородянка"

У неділю на майданчику зі штучним покриттям Здвижівки відбувся VII турнір пам'яті здвижівського сільського голови, мецената спорту, футболіста Тараса Михайловича Черненка. Кілька днів тому виповнилося 35 років з дня його народження.
З цієї нагоди зібралися на меморіал провідні районні команди, котрі пройшли крізь попередній раунд турніру, а також команда друзів Тараса, зібрана з футболістів та борців (виступала під назвою "Здвижівка-2").
Перед присутніми виступили вдова Т.М.Черненка Олена, а також заступник Київської обласної федерації футболу Валерій Валерко, голова Бородянської районної федерації футболу, член виконкому КОФФ Володимир Шома, ветерани районного футболу й друзі Тараса - Іван Іваненко та Леонід Лавриненко, відомий здвижівський тренер з вільної боротьби Микола Мигалюк. Гості та учасники турніру поклали квіти до могили Тараса Черненка. 
У напруженій боротьбі по пенальті перемогу в турнірі здобула ФК "Бородянка", яка здолала немішаївську "Хортицю". 
Результати ігор Меморіалу Черненка:
ФК "Хортиця" - ФК "Здвижівка" 0:0 (пен 3:2),
ФК "Бородянка" - ФК "Здвижівка-2" 6:2.
За ІІІ місце ФК "Здвижівка-2" - ФК "Здвижівка" 4:2.
Фінал ФК "Бородянка" - ФК "Хортиця" 2:2 (пен 2:1).