Рекомендована публікація

Фінал Меморіалу Гончаренків + результати групового турніру

вівторок, 21 жовтня 2014 р.

У Бородянці відбувся Меморіал Валерія Патоки

19 жовтня на спорткомплексі "Борекс" відбувся вже традиційний VIII Меморіальний турнір пам'яті видатного футбольного діяча В.О.Патоки, в якому взяли участь 7 шкільних команд 2003-2004 років народження: Бородянська СЗОШ №2, Бабинецька ЗОШ, Микулицька ЗОШ, Пісківське НВО, Новозаліська ЗОШ, Бородянська ЗОШ І-ІІ ступенів та Здвижівська ЗОШ. 
З вітальним словом до юних футболістів звернулися голова Бородянської районної федерації футболу В.О.Шома, депутат Київської обласної ради Г.М.Єрко, заступник голови Бородянської райдержадміністрації Л.Є.Болясов, сини Валерія Олександровича, Юрій та Андрій, дружина Валентина Дмитрівна. Були присутні головний спеціаліст відділу з питань спорту Бородянської РДА І.П.Хорощак, а також ветерани футболу І.П.Іваненко, А.П.Демченко, О.І.Романьков.  
За форматом змагань команди були розподілені на 2 підгрупи. У підсумку до фіналу вийшли команди Бородянської СЗОШ №2 (тренер В.П.Янчук) та Пісківського НВО (тренер А.І.Головін), де перемогу здобули бородянські хлопчаки з рахунком 3:0. За 3-4 місце змагалися юнаки Микулицької ЗОШ (тренер М.А.Васін) та Бабинецької ЗОШ (тренер П.Д.Костецький). З рахунком 3:0 перемогли юні футболісти з Бабинців. Команда-переможець отримала з рук синів В.О.Патоки кубок. Від депутата Ярослава Москаленка були вручені солодкі призи усім дітям, а переможець турніру, команда Бородянської СЗОШ №2, та Бородянська ДЮСШ в особі директора В.О.Шоми отримали футбольні м'ячі. 








































середу, 15 жовтня 2014 р.

Козацькі Забави виграла команда "Хортиця"

    Як розповів нашому сайту Валентин Савчин, з 6 по 14 жовтня на базі Немішаївського агротехнічного коледжу ВП НУБіП України проходив традиційний щорічний турнір з міні-футболу «Козацькі Забави 2014», присвячений Козацькому святу Покрови Пресвятої Богородиці.
     Цьогоріч на змаганні зібралося 7 команд-учасниць: шість із них представляли відділення коледжу – агробізнесу, ветеринарної медицини, електрифікації і автоматизації с/г, ТО ремонту машин та обладнання, ТВППТ, а також рибогосподарського факультету НУБіП, сьомою стала "Хортиця" (Немішаєве).
    Привітали учасників турніру почесні гості, організатори: директор коледжу Анатолій Анатолійович Подгаєцький, заступник директора коледжу з виховної та спортивно-масової роботи Сергій Олександрович Чалієнко, отаман Немішаївського куреня МГО «Козацтво Запорозьке» Валентин Романович Савчин. Організатори вдячні за суддівство Валентину Валерійовичу Костенку та Олексію Івановичу Ісаєнку.
     У підсумку змагання визначили трійку призерів:
- 1 місце – "Хортиця" (Немішаєве);
- 2 місце – команда відділення "Електрифікації і автоматизації с/г";
- 3 місце – команда відділення "ТО ремонту машин та обладнання".
     Були визначені й найкращі гравці турніру у двох амплуа:
- воротар: Андрій Покальчук;
- нападник: Олексій Грищенко.
    Кубки, медалі, грамоти від МГО «Козацтво Запорозьке» за Козацьке прагнення до перемоги отримали усі учасники та організатори турніру.
    Особиста подяка від Козаків за сприяння в організації та проведенні турніру – керівнику фізичного виховання коледжу Валентину Олександровичу Філончуку, а також викладачам фізичного виховання Тетяні Григорівні Атаманчук, Валентину Валерійовичу Костенку, Олексію Івановичу Ісаєнку.
    «Слава Богу, що ми Козаки!», – таким девізом керуються Немішаївські Козаки, які разом із своїми однодумцями із Немішаївського агротехнічного коледжу уже традиційно проводять турнір «Козацькі Забави», присвячуючи його Козацькому святу Покрови Пресвятої Богородиці.
    Фото – Борис Африканов.