Рекомендована публікація

Фінал Меморіалу Гончаренків + результати групового турніру

четвер, 28 серпня 2014 р.

Розпочинається друге коло чемпіонату Бородянщини-2014

До вашої уваги - анонс 12 туру і календар другого кола в форматах .doc та архіві.
Зверніть увагу! Змінився час початку новобуднянських матчів. Так, "Пісківка-Рубін" та "Качали" розпочнуть матч о 15:00, а не 17:00, як було заплановано раніше, а "Титан" із Хортицею" зіграють навпаки - у 17:00, а не в 15:00.

Завантажити календар другого кола можна тут.

понеділок, 25 серпня 2014 р.

Кубок Бородянщини з футболу - в руках новозалісян

 Кубок отримує
капітан переможців
Олексій Єрмоленко
(фото Ірини Даниленко).

Традиційно на День Незалежності на спорткомплексі СФК "Борекс" відбувається фінальний матч Кубка Бородянського району з футболу. Цього року у вирішальному поєдинку за трофей зійшлися команди "Пісківка-Рубін" (на попередніх етапах здолала Майданівку та немішаївський "Фенікс") та "Колос" із Нового Залісся, який на шляху до фіналу переграв бабинецький "КАтаН", бородянський "Титан" та загалецьку "Зорю".

Фінальний поєдинок суперники розпочали жваво, і вже у першому таймі новозалісяни створили кілька особливо небезпечних моментів біля чужих воріт, які, щоправда, не вдалося реалізувати. Вирівнявши гру, пішли вперед і пісківці, гру яких вів володар аматорського Кубка України Петрук. Але у першому таймі голів не було, отож всі головні події трапилися після перерви.

Спершу пощастило відкрити рахунок "Колосу". Масована атака новозалісян завершилася хорошим ударом, який прийняла на себе поперечина, однак тут же встиг на добивання один з найактивніших гравців цієї команди - Єрмоленко, який і переправив м'яч у ворота. Спроби пісківців відігратися успіхом не завершилися, навіть коли вони вдавалися до оригінальних методів на кшталт ударів через себе.

Програючи, "рубінівці" вимушені були розкривати свої редути, чим і скористалися їхні суперники. Під кінець зустрічі правий півзахисник Мажуга (до речі, раніше він грав за пісківську команду на районному та обласному рівні) прекрасним дальнім ударом поцілив точно у дев'ятку воріт пісківців. 2:0! Красива перемога "Колоса", котрий грає під керівництвом досвідченого тренера й організатора спорту Олександра Леоненка (до речі, сільського голови Нового Залісся).

Вітати команди-учасниці фіналу та лауреатів в індивідуальних номінаціях вийшли почесні гості фіналу, керівництво районного футболу - депутат Київської облради Г.М.Єрко, голова БРФФ В.О.Шома, радник голови Бородянської РДА П.О.Саханда, а також знані діячі районного футболу - Л.В.Лавріненко та А.П.Демченко. З їхніх рук призи отримали гравці, яких відзначило жюрі фахівців. Найкращим воротарем фінального матчу був визнаний Леонід Яценко ("Колос"), найкращим гравцем команди-фіналіста - Руслан Жабін ("Пісківка-Рубін"), команди-переможця - Олексій Мажуга ("Колос").

Обидві команди отримали пам'ятні медалі, було підготовлено дипломи, фіналісти отримали сріблясту таріль, а переможці - Кубок Бородянської районної федерації футболу 2014 року. До слова, Нове Залісся на День Незалежності здобуло відразу дві значні спортивні перемоги: окрім футбольної команди "Колос", порадував земляків і відомий шахіст Анатолій Дуборіз, який того дня став чемпіоном району в своєму виді спорту. Це іще раз підтверджує високий фізкультурний гарт цього села, яке по праву вважається одним із найспортивніших не лише в нашому районі, а й у цілій області.

Кубок Бородянського району-2014:
1/8 фіналу – 1 травня
ФК «Здвижівка»  0:1     ФК «Титан»
ФК «Колос»         2:0     ФК «КАтаН»
ФК «Хортиця»   2:1     ФК «Вікторія»
ФК «Арсенал»     0:2     ФК «Клавдієве»
1/4 фіналу – 4 травня
ФК «Бородянка»   3:3 (п.2:4)  ФК «Зоря»
ФК «Майданівка»     0:5          ФК «Пісківка-Рубін»
ФК «Титан»         1:1 (п.5:6)   ФК «Колос»
ФК «Хортиця»        6:1          ФК «Клавдієве»
1/2 фіналу – 11 травня
ФК "Пісківка-Рубін" (Пісківка)   3:2   ФК "Хортиця" (Немішаєве)
ФК "Колос" (Нове Залісся)           1:0    ФК "Зоря" (Загальці)
Фінал – 24 серпня
ФК "Пісківка-Рубін" (Пісківка)   0:2   ФК "Колос" (Нове Залісся)

Протокол фіналу. 
ФК "Пісківка-Рубін" (Пісківка) - ФК "Колос" (Нове Залісся) - 0:2
Голи: Єрмоленко, 54, Мажуга, 90
Пісківка: Литвиненко, Жабін, Мілевський (Шульгач, 68), Вас.Червонюк, Вол.Червонюк, Вік.Чморик, Єньков (Малюк, 88), Швидкий, Петрук (Сова, 50), Моргун, С.Володін (Сова, 50). Тренер: Олег Панчик.
Нове Залісся: Яценко, Навальний, Марцьоха, Грищенко, Копачовець, Мажуга, Курінний (Попов, 78), Герасименко, Волик, Єрмоленко (Петров, 70), А.Леоненко (Савенок, 48). Тренер: Олександр Леоненко.
Судді: Шатохін, Зелінський, Гаращенко.
Бородянка. Резервне поле СФК "Борекс". 500 глядачів. Хмарно, дощ.
Фоторепортаж тут.

Фоторепортаж із фінального матчу Кубка Бородянщини-2014