Рекомендована публікація

Фінал Меморіалу Гончаренків + результати групового турніру

пʼятницю, 28 лютого 2014 р.

Анонс 4 туру зимової першості

Перенесений 4 тур відбудеться найближчої неділі

Завершується Меморіал Щанова-2014



- У боротьбі за м'яч - найкращий бомбардир пісківців останнього року - мсмк О.Антоненко
Сьогодні у фінальному матчі професіональний клуб другої ліги України - "Оболонь-Бровар" (Київ) - та аматорський "Ретро" (Ватутіне) із чемпіонату Черкащини розіграють Кубок О.І.Щанова у фінальному матчі турніру.
Пісківський "Рубін", нагадаємо, на цьому турнірі потрапив у сильну третю групу.
Группа В. 
1 тур. 
UPG (Коростень) – "Рубін" (Пісківка) – 3:0
Голи: Шкільний, 16, Носарєв, 54, 75
2 тур.
"Рубін (Пісківка) – "Оболонь-Бровар-2" (Київ) – 4:1
Голи: Паливода, 10, 41, Катрюк, 53, Антоненко, 73 – Слободян, 52
3 тур.
"Чайка" (Петропавлівська Борщагівка) – "Рубін" (Пісківка) – 3:0
Голи: Бляхарський, 25, Баранович, 34, Єфремов, 71
4 тур. 
"Діназ" (Вишгород) – "Рубін (Пісківка) – 1:1
Голи: Герасимов, 68 — Антоненко, 40
У підсумку: 1. "Чайка" – 10 очок (4:+3=1–0, 12:4, +8), 2. UPG – 9 очок (4:+3=0–1, 10:4, +6), 3. "Діназ" – 5 очок (4:+1=2–1, 5:6, –1), 4. "Рубін" – 4 очки (4:+1=1–2, 5:8, –3), 5. "Оболонь-Бровар-2" – 0 очок (4:+0=0–4, 2:12, –10).

У матчах Меморіалу Щанова за "Рубін" грав Р.Пахолюк - володар Кубка Казахстану, учасник Ліги Європи, екс-гравець молодіжної збірної України

Після одного з матчів зустрілися багаторічні товариші по "Системі-Борекс" (справа - наліво): О.Антоненко, В.Мариненко, І.Козоріз, Р.Пахолюк. Крайній зліва - О.Єжаков, справа - С.Фурсенко.

суботу, 22 лютого 2014 р.

понеділок, 17 лютого 2014 р.

Вітаємо Віталія Мариненка!

Сьогодні свій день народження відзначає відомий районний футболіст, організатор футболу Віталій Мариненко.

Віталій Володимирович - представник тієї плеяди гравців Бородянщини, котрим покорявся всеукраїнський рівень. Він - володар Кубка УРСР 1986 року. Ефективною була його робота й із підростаючим поколінням - дитячий тренер Мариненко займався багатьма талантами, які у підсумку не один рік служили районному футболу. Відомий і Мариненко-селекціонер: це він знайшов і розкрив для великого футболу майстра спорту міжнародного класу Олександра Антоненка, котрий і нині допомагає футболу нашого району.

Зараз Віталій Володимирович - капітан ветеранської команди Бородянки, приділяє багато уваги й іншим видам спорту. Уся спортивна громада нашого краю щиро вітає іменинника з днем народження й бажає йому щастя, здоров'я, успіху на життєвому шляху!

середу, 12 лютого 2014 р.

Вітаємо Олександра Некрутенка!

Вчора відсвяткував своє 45-річчя шанований районний футболіст, меценат Олександр Некрутенко!

Бородянська районна федерація футболу, друзі й одноклубники, уся спортивна громадськість району щиро вітають пана Олександра із цією важливою датою й бажають щастя, здоров'я і многая літа!

Некрутенко на полі:

понеділок, 10 лютого 2014 р.

Результати 2 туру зимової першості

Увага! У таблицю внесено певні зміни.

Вітаємо Миколу Мигалюка!

Сьогодні свій 30-й день народження відзначає відомий на всю Україну тренер з вільної боротьби Микола Мигалюк. Під його керівництвом здвижівські борці уже піднімалися на п'єдестал не лише вітчизняних, а й міжнародних турнірів, а молодий, проте уже вельми авторитетний фахівець, запрошений на Бородянщину свого часу Тарасом Черненком, впевнено готує до звитяг чемпіонів.

Бородянська районна ДЮСШ відділу освіти вітає свого тренера з цим ювілеєм і бажає міцного здоров'я, козацького гарту, наснаги й успіхів у всіх добрих починаннях!

четвер, 6 лютого 2014 р.

Андрій Баранівський завершив всеукраїнську суддівську кар’єру

У весняній частині першості країни серед клубів першої національної ліги більше не працюватиме асистент арбітра Андрій Баранівський. Причина прозаїчна: вік. Він уже розміняв п’ятий десяток і не має перспективи підвищитися рангом. У такому разі арбітри поступаються місцем молодим. Це звичайний процес.
Київська обласна та Бородянська районна федерації футболу висловлюють сердечну вдячність Андрієві Баранівському за гідну роботу на всеукраїнському рівні і сподівається, що він, досвідчений арбітр, продовжуватиме сприяти розвитку народної гри на Київщині в новому статусі, ділячись своїми знаннями та досвідом з молодшими колегами-земляками.

Андрій Баранівський, арбітр національної категорії

Відомий у 80-90-х роках минулого століття бородянський футболіст, який виступав у чемпіонатах України, Польщі та Росії, взявся за свисток лише після того, як завершив ігрову кар’єру з огляду на травму.
Андрій Баранівський, арбітр національної категоріїДебют арбітра Баранівського на професіональному рівні відбувся в сезоні 2004/2005 років. 23 квітня 2005 року Андрій відпрацював асистентом арбітра на календарному матчі вищолігових дублерів «Борисфен» (Бориспіль) — «Волинь» (Луцьк) у Щасливому. Господарі програли — 2:5. Провів матч луганець Віталій Хромей, а другим асистентом був білоцерківець Євген Фещенко.
А вже з літа того ж року Баранівський став асистентом арбітра в другій національній лізі, ще за рік — у першій і, нарешті, 2010 року він вийшов на вищоліговий фаховий рівень. Прем’єра нашого земляка серед еліти припала на матч «Іллічівець» — «Металург» Зп. (6 серпня в Маріуполі), а в бригаді були також (цікавий збіг  обставин!) луганець Михайло Родіоненко та Владислав Тіпанов з Київської обласної федерації футболу.
Упродовж десяти сезонів, проведених у чемпіонаті та першостях України, Андрій Баранівський, якому минулого листопада виповнився 41 рік, відпрацював 151 офіційних матчів: 26 — у вищій лізі, 51 — у першій, 38 — у другій, 6 — у Кубку країни, 30 — в змаганнях молодіжних складів. Також працював на міжнародних матчах, у тому числі - на Меморіалі Лобановського.

Анонс 2 туру зимової першості

Нагадуємо вам розклад матчу 2 туру зимової першості Бородянщини 2014 року, котрий двічі довелося переносити через негоду.