Рекомендована публікація

Фінал Меморіалу Гончаренків + результати групового турніру

вівторок, 30 квітня 2013 р.

«Олімпійське лелеченя»


12 квітня на базі Пісківської школи відбувся ІІ (районний) етап Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей та юнацтва «Олімпійське лелеченя».

Помірятися своїми спортивними силами і продемонструвати свої досягнення цього сонячного дня до Пісківки завітали 17 шкільних команд з усіх куточків Бородянського району. До складу кожної з команд, згідно з правилами змагань, входило по 12 учнів 5-6 класів (6 хлопчиків та 6 – дівчаток).

Відкрив урочисту частину змагань, директор Бородянської дитячо-юнацької спортивної школи Володимир Олександрович Шома.

Змагатися юним спортсмени довелося в 10 конкурсах програми. Спочатку кожна з команд демонструвала свою презентацію, яка оцінювалася членами журі за такими обов’язкових складовими чинниками – наявність спортивної форми, девізу, емблеми (по 1 балу); якість і зміст розповіді (максимально 3 бали); художня насиченість виступу і артистизм – вірші, пісні, фрагменти танцю, виконання елементів видів спорту, тощо (максимально 3 бали). Додатковий бонус в 1 бал додавався за оригінальність в будь-якому з критеріїв.

Найкращі презентації показали Загальцівська та Бабинецька команда (вчителі Ганна Валентинівна Дубицька та Павло Дмитрович Костецький), а перемогу в цьому виді програми здобули Клавдіївчани (вчитель В.В.Зелінський). У презентації Клавдіївської команди було використано багато оригінальних ідей: і капітан команди у вигляді бога Зевса, і підняття олімпійських кілець, і частушки на спортивну тематику, а також
талісман команди – справжня реліквія – футбольний м’яч більш ніж сорокарічної давнини з оригінальними автографами легендарних гравців та тренерів київського «Динамо», таких як Бишовець, Севідов, Рудаков, Мунтян, Хмельницький, Трошкін, Пузач, Веремеєв, Медвідь, Коман, Колотов, Сосніхин, Матвієнко, Терентьєв, Доценко.

Після презентації команди змагалися в таких видах програми як: -    «гладкий біг» (біг на швидкість);
-    футбольний фрістайл (обведення футбольним м’ячем фішок на швидкість);  
-    баскетбольний фрістайл (обведення баскетбольним м’ячем фішок на швидкість);
-    «вправний тенісист» (біг на швидкість з набиванням на ракетці тенісного м’яча);  
-     бігова естафета «на нове місце»;
-     естафета з м’ячем – «найспритніші»;
-     сумо (необхідно виштовхати суперника за шестиметрове коло);   -    вікторина на олімпійську тематику;
-    конкурс малюнку (кожен з 12 учасників команди повинен намалювати авторський малюнок).

Змагання проходили в надзвичайно напруженій і захоплюючій атмосфері. До останнього моменту ніхто не міг спрогнозувати переможця. Врешті, згідно з суддівськими протоколами, всі 17 команд посіли свої місця, а перемогу отримала команда Клавдіївської ЗОШ І-ІІІ ст., вчитель фізкультури – Валентин Валентинович Зелінський, друге місце посіла команда Пісківської школи, вчитель – Сергій Петрович Панченко, а третіми стали спортсмени з Бабинецької ЗОШ І-ІІІ ст., вчитель – Павло Дмитрович Костецький.

Вже через тиждень, 19 квітня команда Клавдіївської ЗОШ І-ІІІ ст., як переможець районного етапу Всеукраїнських змагань, відстоювала честь Бородянського району у зональних обласних змаганнях «Олімпійське лелеченя», які відбулися на спортивному комплексі «Машинобудівників» у Фастові. Більше сорока команд Київської області було розподілено на чотири зони. Клавдіївчани змагалися у фастівській зоні з командами Фастова, Ірпеня, Бучі, Іванкова, Макарова, Вишгорода, Києво-Святошинського, Фастівського та Поліського районів.

У підсумку клавдіївчани гідно представили Бородянський район у цих змаганнях та посіли перше місце в зональних змаганнях Київської області. А незабаром, 11 травня, у м.Українка Обухівського району їм доведеться прийняти участь у суперфіналі де будуть змагатися вісім найсильніших команд Київської області, які посіли 1 та 2 місця в чотирьох відбіркових зонах.

Конкуренція команд у суперфіналі буде надзвичайно великою, адже команда-переможець обласних змагань буде приймати участь у фіналі Всеукраїнського конкурсу «Олімпійське лелеченя» у червні цього року в Криму у таборі «Артек».

"Рубін": найближчий домашній матч - уже 1 травня!

"Рубін" розпочинає сезон в Пісківці - матчем із "Чайкою" із Петропавлівської Борщагівки наша команда відкриє обласний футбольний сезон у рідному селищі.

В минулому турі команда Віктора Юрченка виграла в Києві у команди РВУФК завдяки голу Антоненка, "Чайка" ж вдома виявилася сильнішою за "Фаворит" (єдиний гол в активі Трасковського).

Прийдіть і підримайте о 16:00 на стадіоні "Рубін" своїх улюбленців!

9 травня - Меморіал Вдовенка

9 травня в с.Дружня відбудеться турнір пам'яті М.Ф.Вдовенка.

Початок - о 10.30.

Команди-учасниці: ФК "Бородянка", ФК "Силовик", ФК "Арсенал", ФК "Титан".

Нагадаємо, Михайло Федорович Вдовенко був великим другом і шанувальником районного футболу. Старожили пам'ятають його гру, а пізніше, вже будучи керівником одного з найуспішніших агропідприємств Бородянщини, він допомагав футболу й ніколи не цурався своїх спортивних друзів.
Михайла Федоровича немає з нами, однак футбольна громадськість не забула свого товариша.

середу, 24 квітня 2013 р.

«Рубінова Зоря» — зимовий чемпіон Бородянщини

Майже два місяці в пристоличному районі, що заслужено користується славою одного з найфутбольніших у Київські області, вирували навколотурнірні пристрасті.
Остаточну крапку в безпрецендентному конфлікті між загалецьким футбольним клубом «Рубінова Зоря» та Бородянською районною федерацією футболу було поставлено на засіданні Контрольно-дисциплінарного комітету Київської обласної федерації футболу, що пройшло під головуванням Григорія Савчука і за безпосередньої участі першого заступника голови КОФФ Олександра Тютюна.
Розглянувши матеріали, надані зацікавленими сторонами, і вислухавши пояснення голови Бородянської районної федерації футболу Володимира Шоми та президента ФК «Рубінова Зоря» Анатолія Рудніченка, члени КДК КОФФ одностайно вирішили зарахувати технічну поразку ФК «Бородянка» в матчі з майданівською командою з огляду на те, що в складі бородянців грав вилучений з поля в попередній зустрічі футболіст Андрій Легоцький, і зобов`язала виконком БРФФ внести відповідні зміни до офіційної таблиці зимового чемпіонату району. Водночас Бородянську районну федерацію футболу зобов`язано в десятиденний термін привезти свої статутні та нормативні документи до відповідності з офіційними документами КОФФ.
Інформація офіційного сайту КОФФ.

Заявка "Рубіна" на чемпіонат області: є й гучні імена.

"РУБІН" (Пісківка)

Досягнення: 
Чемпіон області 1979 року, віце-чемпіон області – 1977, бронзовий призер чемпіонату області – 1976, 1978.
Виступи в обласному чемпіонаті (п’ять  останніх сезонів): 2012 — 8 місце, 2011 — 11, 2010 — 13, 2009 — не виступали, 2008 — не виступали.
Президент клубу:  Ігор Миколайович Луцков  (06.10.1971).
Тренер:  Віктор Аркадійович Юрченко  (10.10.1963).
Воротарі:  Владислав Артем’єв (16.04.1993), Станіслав Втюрін (08.01.1986).
Оборонці: Ілля Гагуха (23.04.1984), Іван Козаков (26.01.1987), Павло Навальний (23.12.1978), Анатолій Фурсенко (12.07.1994), Василь Червонюк (19.01.1992), Сергій Швець (21.09.1974), Михайло Юрченко (17.08.1986).
Напівоборонці: Олександр Волинець (23.07.1986), Сергій Володін (11.08.1993), Максим Головко (11.03.1993), Тарас Домбровський (23.11.1988), Володимир Криштафович (29.03.1986), Олексій Мажуга (08.04.1991), Віктор Мельник (11.08.1980), Юрій Сухомлин (08.06.1983), Олег Чморик (02.11.1987), Олександр Швидкий (06.06.1993), Дмитро Юрченко (28.02.1992), Віталій Яцик (30.06.1981).
Нападники: Олександр Антоненко (29.12.1978), Олександр Гончарук (05.04.1988), Владислав Єньков (08.06.1995), Володимир Луцков (08.04.1993), Олексій Муха (30.11.1992), Іван Цапук (02.07.1994).

Порівняно з минулим сезоном, у складі команди є певні зміни. А буквально вчора наші земляки здійснили ще дві гучні дозаявки. По-перше, повернувся в команду її найкращий бомбардир Антоненко (як відомо, виступав на найвищому рівні, у тому числі - й у вищолігових маріупольському "Металурзі" та київській "Оболоні"; загалом, провів у професіональних чемпіонатах України 252 матчі, відзначився 70 голами). По-друге, дозаявлений за пісківську команду напівоборонець Віктор Мельник. Цей досвідчений вихованець київського футболу грав за запорізький "Металург", київську "Оболонь", харківський "Металіст", криворізький "Кривбас", одеський "Чорноморець", луцьку "Волинь". А з 2011 року виступав за команду вищої ліги Білорусі - "Бєлшину". За бобруйців зіграв 34 матчі (1 гол) у чемпіонаті сусідньої країни, а також 7 матчів у кубку Білорусі. 
На знімку: Віктор Мельник, фото ФК "Бєлшина"

ФК "Бородянка" стартує у Кубку чемпіонів імені Безносенка

В суботу, 27 квітня, о 15:00 діючий чемпіон Бородянщини, ФК "Бородянка", стартує в Кубку регіональних чемпіонів імені Петра Івановича Безносенка.

Нагадаємо, у цьому турнірі змагаються переможці й призери районних змагань Київщини. Наші представники - "Надія" та "Бородянка" - тричі доходили до напівфіналу, де незмінно поступалися "Десні" із Погребів (Броварський район).

І ось - нова зустріч із футболістами Броварщини. Цього разу - із "Колосом" (Велика Димерка). Запрошуємо вболівальників підтримати наших земляків! 

вівторок, 23 квітня 2013 р.

Оголошення для бажаючих взяти участь у чемпіонаті Бородянщини з футболу 2013 року

26 квітня о 18.00 в приміщенні відділу освіти відбудеться нарада представників команд, які бажають взяти участь у літньому чемпіонаті БРФФ з футболу.

Запрошуються також і члени Виконкому.

суботу, 20 квітня 2013 р.

Результати півфінальних ігр Меморіалу Черненка

1. ФК "КАтаН-2" - ФК "Рубінова Зоря" 2:4
    ФК "КАтаН-2"-ФК "Хортиця" 1:3
    ФК "Рубінова Зоря" - ФК "Хортиця" 2:1
Переможець групи - ФК "Рубінова Зоря" 
2. ФК "Силовик" - ФК "Колос" 0:3
    ФК "Бородянка" - ФК "Силовик" 1:2
    ФК "Бородянка" - ФК "Колос" 4:1
Переможець групи  -  ФК "Бородянка"

Фінал відбудеться в один із днів із 10 по 12 травня в Здвижівці. Про остаточну дату проведення головного матчу турніру ми повідомимо пізніше.

Підтримаймо наших!

21 квітня на СФК  "Борекс" відбудеться матч другого кола Чемпіонату Київської області серед дитячо-юнацьких команд 1996-1997 та 1998-1999 рр.н. між командами "ДЮСШ-Освіта" (Бородянка) та "ДЮСШ-Біблійська церква" (Ірпінь) Початок ігор о 12.00 та 14.00

вівторок, 16 квітня 2013 р.

Фоторепортаж фотографа Тетяни Литвиненко

Фотограф Тетяна Литвиненко знову порадувала наших читачів своїми фото. Цього разу в її об'єктиві - фоторепортаж з матчів Фк "Катан-2" (Бабинці) - Фк "Хортиця" (Немішаєве) та Фк "Рубінова Зоря" (Загальці) - Фк "Хортиця" (Немішаєве).

Приємного перегляду!














У Клавдієвому нагородили переможців Першості з міні-футболу (фоторепортаж)

Цієї суботи у Клавдієвому відбулося нагородження ФК "Клавдієво" - команди, яка стала переможцем Першості БРФФ з міні-футболу. Перед нагородженням відбувся товариський матч між командами смт Клавдієве - ФК "Клавдієве" переграло ФК "Зефір" (Клавдієве) з рахунком 8:0. Судив матч Валентин Валентинович Зелінський.

А далі відбулося нагородження. Голова БРФФ Володимир Шома привітав клавдіївських футболістів і вручив їм медалі. Присутні високо відзначили це свято футболу, яке
організував представник команди ФК "Клавдієве" Валерій Муха.

Перегляньте фоторепортаж Ірини Даниленко: 



















понеділок, 15 квітня 2013 р.

"Рубін" стартував у чемпіонаті області матчем з "Діназом"

На жаль, матч у Лютежі не приніс задоволення нашим землякам. Ось як описує його офіційний сайт обласної федерації:
«Діназ», свідомо задіявши тактику з трьома оборонцями та двома лінійними хавбеками, дотис пісківську команду в останній двадцятихвилинці складного та нервового матчу в Лютежі. Цікаво, що лік голам повів екс-рубінівець Кабанюк. Він замкнув у шпагаті простріл активного Байдачного з правого флангу. Подвоїв рахунок Жеребцов, якого вивів у прорив Тиєчко. Пристрасті не вщухли і після фінального свистка. Гості спробували звинуватити в упередженості фастівського арбітра Дмитра Денисюка, однак оперативний перегляд відеозапису спростував їхні претензії щодо пенальті. Натомість футболіста Яцика, який безцеремонно апелював до інспектора і арбітра після матчу, недотримуючись елементарних правил людського спілкування, очікує розгляд інциденту на засіданні КДК.
P.S. У пісківському клубі нам надали такий коментар щодо статті на сайті КОФФ: "На жаль, ніякого оперативного перегляду, про який йдеться у статті, не було. Віктор Юрченко, як тренер, хотів переглянути відео, однак приймаюча сторона відмовилася, мотивуючи це тим, що це буде довго і на це немає часу".
Усі результати 1 туру:
♦ ФК ПУТРІВКА – ДИНАМО (Фастів) — 2:1 (Сіренко, 8, Антонюк, 85, пн — Портянкін, 36).
♦ ХІЛД-ЛЮБОМИР (Ставище) – ФК БРОВАРИ — 2:1 (Кот, 51, Гонта, 53 — Кушка, 7).
Вилучення: Дорофєєв (Бровари, 55).
♦ ДІНАЗ (Вишгород) — РУБІН (Пісківка) — 2:1 (Кабанюк, 71, Жеребцов, 82 — Криштафович, 90+1).
♦ ДИНАМО-РВУФК (Київ) – ФК БУЧА — 1:3 (Щолоков, 35 — Хабіб, 59, Батальський, 69, О.Клименко, 81).
♦  ЧАЙКА (Києво-Святошинський район) — КОЛОС (Ковалівка) — 0:2 (Кузнєцов, 28, Коропецький, 73).
♦ ІНТЕГРАЛ (Синява) — РОСИЧІ (Богуслав) — 3:0 (Бичков, 36, Рисенко, 44, Вакула, 63).
♦ ФК ВОЛОДАРКА — ФК ЯГОТИН — 1:0 (Станенко, 61). Вилучення: Т.Малюга (Яготин, 30).
Ще один матч, за участі резервної команди першолігового "Арсеналу", буде зіграно пізніше.

середу, 10 квітня 2013 р.

Результати групового етапу Меморіалу Черненка

Увага! Таблицю оновлено. Додано інформацію по матчах у клавдіївській групі, а також розклад ігор півфінальної частини (вона відбудеться у неділю, 14 квітня).

четвер, 4 квітня 2013 р.

Меморіал Черненка-2013 розпочнеться 7 квітня: розподіл команд, календар та правила


Анонс "золотого матчу" зимової першості

7 квітня 2013 року о 14.00 відбудеться фінал Чемпіонату БРФФ з міні-футболу між командами ФК «Бородянка» - ФК «Рубінова Зоря» (Загальці). 

Нагородження всіх переможців та призерів Чемпіонату та Першості БРФФ відбудеться одразу після закінчення матчу о 15.00. На церемонії нагородження всім бути у спортивній формі.