Рекомендована публікація

Фінал Меморіалу Гончаренків + результати групового турніру

пʼятницю, 29 березня 2013 р.

Вітаємо Сергія Фурсенка!

Сьогодні свій день народження відзначає чільний діяч районної федерації футболу, знаний на Бородянщині екскаваторник Сергій Фурсенко (на знімку він разом із сином Анатолієм - чемпіоном та володарем кубку району, учасником обласних змагань).

З цієї нагоди Бородянська районна федерація футболу і районне ДЮСШ відділу освіти шлють Сергію Анатолійовичу найщиріші вітання: бажаємо здоров'я й наснаги, ентузіазму й достатку, успіхів у праці й особистому житті!

четвер, 28 березня 2013 р.

Вітаємо Павла Близнюкова!

27 березня свій день народження відзначив тренер "Немішаївських Козаків" Павло Олександрович Близнюков. Дружній козацький колектив і районна федерація щиро вітають іменинника із цим святом і зичать йому міцного здоров'я, гарного настрою й нових перемог на футбольному полі!

суботу, 23 березня 2013 р.

Увага! Недільні заходи перенесені

"Золотий матч" та нагородження призерів зимової першості, які ми анонсували раніше, переносяться у зв'язку із погодними умовами.

Про нову дату їх проведення буде оголошено пізніше.

пʼятницю, 22 березня 2013 р.

Анонс - золотий матч

В неділю 24 березня о 12.00 в смт.Бородянка відбудеться "золотий матч" між командами ФК "Бородянка" та ФК "Рубінова Зоря". 

Запрошуємо всіх бажаючих переглянути цю гру, після завершення якої відбудеться церемонія нагородження переможців та призерів Чемпіонату й Першості БРФФ з міні-футболу. 

Явка команд, що посіли 1-3 місця у обох лігах (ФК "Колос", ФК "Клавдієве", ФК "Пилиповичі", ФК "Титан" Бородянка), обов'язкова (в спортивній формі).

суботу, 16 березня 2013 р.

"Рубін" завершив виступи на Меморіалі Кирсанова

На жаль, в двох останніх матчах групового турніру пісківці поступилися "Єдності" із Плисок (Чернігівська область) - 1:2, та "Інтегралу" із Синяви - 0:3. Хоча перед останнім туром у нашої команди був шанс на перше місце в групі, у підсумку вона не вийшла до наступного етапу.

Попри це, "Рубін" залишив приємне враження від своїх виступів на зимових турнірах. Безсумнівно, команда Віктора Юрченка може занести собі в актив турніри Макарова, Щанова та Кирсанова - поступовий прогрес її очевидний.

вівторок, 12 березня 2013 р.

Меморіал Кирсанова: чергові успіхи "Рубіна"

Продовжується всеукраїнський турнір пам'яті Миколи Кирсанова. Пісківський "Рубін", котрий цьогоріч узяв участь у всіх трьох меморіалах обласної федерації, успішно крокує цим турніром.

У попередньому турі пісківці зіграли внічию з володарем Кубка Київщини - "Діназом" (за протоколом КОФФ, гол в активі Головка). Сьогодні ж підопічні Віктора Юрченка здолали авторитетний "Хілд-Любомир" із Ставища - 4:0. Забивали Муха (24, 53) і Сухомлин (27, 68).

Завтра на стадіоні Петропавлівської Борщагівки в 4 турі наш "Рубін" зіграє із "Єдністю" (Плиски, Чернігівська область), яка ще восени грала в другій національній лізі.

Після стартових 3 турів "Рубін" разом із "Діназом" лідирує в Групі 2 із 7 очками.

понеділок, 11 березня 2013 р.

Оголошення БРФФ

У середу, 13 березня 2013 року о 17.30 відбудеться нарада представників команд та членів Виконкому в приміщенні відділу освіти. 

Явка всіх запрошених обов' язкова!

суботу, 9 березня 2013 р.

"Рубін" стартує у Меморіалі Кирсанова і дізнався конкретику про чемпіонат області

"Рубін" стартує в третьому за ліком
всеукраїнському турнірі
На Меморіалі Кирсанова пісківці стартують в Групі Б разом із "Діназом" (Вишгород), "Хілдом-Любомиром" (Ставище), "Інтегралом" (Синява), "Фаворитом" (Броварський район), "Єдністю" (Плиски Чернігівської області). У першому турі зіграють "Інтеграл" – "Єдність", "Хілд-Любомир" – "Діназ" і "Рубін" – "Фаворит". Детальніше про турнірну сітку Меморіалу Кирсанова - тут.

Також визначився графік заявки команд вищої ліги чемпіонату Київщини. "Рубін" заявиться одним із перших - 18-19 березня. Детальніше - тут.

І ще, з'явився план-календар чемпіонату області. Згідно з ним, пісківцям випадає стартувати 30 березня виїзним матчем із вишгородським "Діназом". Ознайомитися з планом-календарем можна тут.

понеділок, 4 березня 2013 р.

Результати 7 туру зимової першості



Зверніть увагу! Змінилися час або місце проведення кількох матчів: У вищій лізі: ФК "Качали" - "Рубінова Зоря" - з 14:00 на 13:00, "Вікторія" - "Колос" - із Бородянки в Здвижівку. У першій лізі: "КАтаН-2" - "Силовик-2" - з 13:00 на 11:00, "Спартак" - ФК "Клавдієве" - з 13:00 на 14:00. Зміни відображені у таблицях.