Рекомендована публікація

Фінал Меморіалу Гончаренків + результати групового турніру

неділю, 24 лютого 2013 р.

У Немішаєвому розіграли Кубок до Дня захисника вітчизни

23 лютого на базі Немішаївського агротехнічного коледжу відбувся турнір з міні-футболу серед громадських організацій міста Києва та Київської області, присвячений Дню захисника вітчизни.

На майданчик спортзалу коледжу вийшли чотири команди: збірна Ліги "Футбол проти наркотиків та криміналу", збірна працівників Пенітенціарної служби України, команда Фан-клубу київського "Динамо", збірна Громадської ради при Київській обласній державній адміністрації.

З вітальними словами до учасників турніру та глядачів звернулися: голова Громадської ради при Київській обласній державній адміністрації Микола Іванович Матьора, голова Київської обласної організації ВФСТ "Колос" Павло Володимирович Соловей, голова Організаційного комітету турніру, голова громадської організації "Спорт проти наркотиків" Юрій Якович Верхман, голова Бородянської районної федерації футболу, член виконкому Київської обласної федерації футболу Володимир Олександрович Шома, менеджер Київської обласної федерації футболу Сергій Олександрович Савицький, виконавчий директор фан-клубу "Динамо" (Київ) Катерина Сергіївна Солярик, начальник відділу департаменту забезпечення діяльності Державної пенітенціарної служби України Володимир Васильович Шульга, арбітр БРФФ Олександр Володимирович Романчук, головний суддя змагань, керівник фізичного виховання Немішаївського агротехнічного коледжу Валентин Олександрович Філончук.

Присутні вшанували пам'ять тих, хто віддав своє життя за світле майбутнє нашої держави, хвилиною мовчання.

А змагання виграла збірна команда Громадської ради при Київській обласній державній адміністрації у такому складі: Олександр Яценко, Тарас Домбровський, Іван Грама, Михайло Юрченко, Дмитро Юрченко, Ярослав Кузьмич, Олександр Саган, Олександр Герасименко, Андрій Легоцький, Олександр Шома. Вона здолала збірну Ліги "Футбол проти наркотиків та криміналу" (3:1), збірну працівників Пенітенціарної служби України (6:0), команду Фан-клубу ФК "Динамо" (Київ) (4:2).

Від організаторів змагань, а також їх гостей та глядачів, прозвучали слова про важливість подібних заходів для формування у молоді патріотичного, здорового світогляду. Тому такі змагання обов'язково стануть прикрасою спортивного року Київщини


Фото: Бородянська районна федерація футболу, фан-клуб ФК "Динамо" (Київ).

суботу, 23 лютого 2013 р.

У Немішаєвому провели Кубок "Захисник Вітчизни"

Його переможцем стала команда Громадської ради при Київській обласній державній адміністрації, у складі якої виступали й наші футболісти.

Наша команда здолала збірну Ліги "Футбол проти наркотиків та криміналу" (3:1), збірну працівників Пенітенціарної служби України (6:0), команду Фан-клубу ФК "Динамо" (Київ) (4:2).

Детальніша інформація - згодом. 

пʼятницю, 22 лютого 2013 р.

"Рубін" гідно зіграв з професіоналами

Сьогодні пісківці зіграли свій чвертьфінальний матч із командою першої національної ліги - "Арсеналом". Білоцерківці виставили на матч практично максимально потужний склад, сформований під час двох останніх міні-зборів. "Рубін" підійшов до матчу майже у всеозброєнні, правда, не побачили ми Яцика й Сухомлина, котрі однозначно могли б посилити нашу команду, однак з об'єктивних причин не змогли взяти участь в матчі.

"Арсенал" на правах старшого за рангом почав потужно й закрив пісківців на своїй половині поля, однак підопічні Віктора Юрченка зуміли зняти блокаду й поступово перенесли ігрові дії в центр. Особливо активно працювали фланги команди, і кілька разів пісківцям удалося створити досить небезпечні атаки, котрі не без труднощів відбивали досвідчений воротар Марущак та гвінеєць з українським паспортом Мамаді (свого часу, до речі, грав і за "Систему-Борекс".

Тим не менш, реалізувати свої нагоди "Рубін" не зумів, а от "Арсенал" одним із небагатьох шансів скористався сповна. Фланговий прохід закінчився прострілом, який на дальній штанзі замкнув Єфіменко. 1:0 - трудова перемога білоцерківців, котрі, нагадаємо, виграли усі свої матчі на турнірі, все ще не пропустивши жодного м'яча.

Пісківці в цьому матчі грали таким складом: Сидоренко, Гагуха, Швидкий, Муха, Головко, Д.Юрченко, Кизилатеш, Швець (О.Чморик, 75), М.Юрченко, Антоненко, Домбровський (Луцков, 55). Тренер: Віктор Юрченко.










четвер, 21 лютого 2013 р.

Пісківський "Рубін" - у чвертьфіналі Меморіала Щанова!

Сьогодні команда Віктора Юрченка здобула путівку в 1/4 фіналу. У матчі, який вже не мав особливого турнірного значення, "Рубін" зіграв із київським "Скаутом" внічию - 1:1. У пісківців відзначився Швидкий.

Завтра о 10:30 наша команда зіграє в рамках 1/4 фіналу з першоліговим "Арсеналом" з Білої Церкви. Підтримаймо наших земляків у матчі з професіональним клубом!

Результати 5 туру зимової першості


вівторок, 19 лютого 2013 р.

Меморіал Щанова: "Рубін" на першому місці

Сьогодні пісківці обіграли ФК "Володарка" - бронзового призера міжнародного турніру Бемол-Кап, учасника минулорічного аматорського чемпіонату України. Уже на 9 хвилині рахунок відкрив новачок "Рубіну" Муха, котрий головою замкнув подачу з кутового. А на 90 хвилині Дмитру Юрченку вдалося забити гол прямим ударом зі штрафного зі своєї половини поля.

Таким чином, наразі у пісківців 7 очок (різниця м'ячів - 6-1), стільки ж у столичного "Атлета" (голи - 7-5), котрий зіграв свій останній матч в груповому турнірі. "Чайка" має 6 очок і в заключному турі зіграє з "Володаркою". А от "Рубін" в останньому турі зіграє з київським "Скаутом". Матч відбудеться у четвер, 21 лютого, о 10:30 на стадіоні "Козак-Арена" в П.-Борщагівці.

понеділок, 18 лютого 2013 р.

Меморіал Щанова: "Рубін" громить "Чайку"

Сьогодні у матчі 3 туру турніру пам'яті О.І.Щанова пісківська команда здолала віце-чемпіона області - "Чайку" із Петропавлівської Борщагівки. Після першого тайму підопічні Віктора Юрченка вели в два м'ячі завдяки голам Мухи (13, 31). Відразу після відпочинку петропавлівці скоротили відставання - на 54 хвилині відзначився Мануйленко. Однак голи Швидкого (74) і Головка (84) принесли нашим землякам перемогу - 4:1. Тепер у "Рубіна" 4 очки. Свій наступний матч наша команда зіграє завтра проти київського "Скаута"

неділю, 17 лютого 2013 р.

Вітаємо Віталія Мариненка!

Свій день народження відзначає відомий футболіст, тренер, селекціонер, багаторічний адміністратор бородянських команд майстрів і володар Кубка УРСР серед КФК, депутат селищної ради Віталій Мариненко.

З нагоди цього свята Віталія Володимировича вітають Бородянська районна федерація футболу, районне ДЮСШ відділу освіти, відділ фізкультури і спорту РДА, уся спортивна громадськість району.

Шановний капітане ветеранської команди району! Бажаємо вам та іншим "зіркам" районного футболу частіше радувати глядачів точними ударами, надихати друзів та колег своїм ентузіазмом, переживати успіх у всіх своїх добрих починаннях!

Вітаємо Павла Гриценка!

Сьогодні свій день народження відзначає один із провідних арбітрів Бородянщини, котрий працює уже й на обласному та всеукраїнському рівні, немішаєвець Павло Гриценко.

Бородянська районна федерація футболу та відділ з питань фізкультури і спорту Бородянської РДА щиро вітають Павла із днем народження й бажають успіхів у праці й особистому житті, а також тільки вдалих суддівських рішень у найважливіших матчах!

пʼятницю, 15 лютого 2013 р.

"Рубін" стартував на Меморіалі Щанова з нічиєї

Михайло Юрченко, Арсенал, Біла Церква, фото Артура Валерка
Сьогодні стартував турнір пам'яті Олександра Щанова. Представник Бородянщини, пісківський "Рубін", почав з нічиєї. З рахунком 0:0 зіграли пісківці з командою "Атлет" (Київ) - представником групи лідерів чемпіонату міста Києва. Слід відзначити, що на останніх хвилинах наші земляки забили м'яч, який міг стати переможним, однак арбітр не зафіксував взяття воріт.

Тим часом кілька гравців "Рубіну" на перегляді у першоліговому "Арсеналі". Сьогодні в матчі білоцерківців з "Путрівкою" зіграв Михайло Юрченко (на знімку - в червоному), також наставник професіонального клубу переглядає Микиту Осташевського і Анатолія Фурсенка. 

Зверніть увагу: змінився час початку матчів 5 туру в Бородянці

Відбулися дві зміни в календарі 5 ігрового дня зимової першості району. 

В календарі, який ми викладали тут, матч ФК Бородянка - Силовик почнеться не о 14:00, а о 12:00;  матч ФК Майданівка - ФК Хортиця - не 12:00, а 14:00. 

Ці зміни стосуються бородянського майданчика. Внесіть зміни до ваших робочих записів.